Müge Anlı'dan İsteyen İsteyene! Şimdi İse Bir Suriyeli Vatandaşlık İstedi!

Müge Anlı'dan İsteyen İsteyene! Şimdi İse Bir Suriyeli Vatandaşlık İstedi!

Müge Anlı, ATV programında Suriyeli kadına vatandaşlık için yardımcı olacağını söyleyerek büyük tepki çekti. Ünlü sunucunun sözleri defalarca gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepkilere karşılık veren ünlü isim, kendisini eleştirenlere yanıt vermiş oldu. Peki Müge Anlı Suriyeli kadına neden vatandaşlık vermek istedi?

Müge Anlı, canlı yayında kendisinden vatandaşlık isteyen Suriyeli'ye yardımcı olacağını açıkladı. Suriyeli kadın, 3 yıldır Türkiye'de ikamet ettiğini ve artık vatandaşlık almasının hakkı olduğunu belirtti. 3 yıllık evliliğinde eşi Bülent Tuna'ya katlanmak zorunda kaldığını söyledi. Vatandaşlık için evlilik yaptığını belirterek önemli bir itirafta bulundu. Peki Müge Anlı kendisine nasıl bir yanıt verdi?

Müge Anlı Destek Çıktı!

Müge Anlı, kadının vatandaşlık almasının hakkı olduğunu düşünerek ona destek olacağını söyledi. Esma Tuna, yaptığı açıklamada Müge Anlı'dan 'Müge Hanım benim senden ricam var. Bu vatandaşlık sen bana yardımcı oldu. 4 sene oldu kimse bana sahip çıkmadı' sözleri ile destek istemişti.

Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Öte yandan Suriyeli kadına vatandaşlık olması için destek olacağını açıklayan Müge Anlı, bu hamlesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Tepki gören ünlü sunucu, yaptığı açıklama ile kendisini ifade etti. Kanunlara göre vatandaşlık hakkı elde ettiğini söyledi ve bu nedenle kendisine destek olacağını belirtti. Hakkı olmayan bir şey için mücadele vermeyeceğini vurguladı ve kanunları kendisinin yazmadığını söyledi.