Müge Anlı'dan ATV ye Tehdit Ya O Ya Ben Dedi! O Sunucunun İpini ATV Çekti.

Müge Anlı'dan ATV ye Tehdit Ya O Ya Ben Dedi! O Sunucunun İpini ATV Çekti.

ATV'nin Müge Anlı ve Esra Erol programlarından birini tercih edeceği belirtiliyor. Müge Anlı büyük rest çekti ve ATV'den tercihte bulunmasını istedi. Peki ya Esra Erol artık hangi kanalda program sunacak? Gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişme ve çok daha fazlasına değineceğiz.

Müge Anlı ve Esra Erol, aynı kanalda yıllardır benzer konseptte program sunuyor. Dolayısıyla ikili arasında bir rekabet söz konusu. Çünkü konseptin ilk sahibi olarak bilinen isim Müge Anlı. Dolayısıyla kendi konseptinin taklit edilmesi onu rahatsız ediyor. Üstelik aralarında yıllar öncesinden Zuhal Topal ile ilgili bir husumetin olduğu da belirtilmekte. Hal böyle olunca kimi zaman birbirlerine gönderme yaptıkları da belirtiliyor. Müge Anlı, ATV ile görüşme sağladı mı? Öyle şeyler söyleniyor ki taşlar yerinden oynayacak.

Esra Erol'un Ayrılmasını İstedi!

İddialara göre Müge Anlı, Esra Erol'un artık ATV'de program sunmasını istemiyor. Bu nedenle kanala bir teklif sunduğu belirtildi. Bu teklife göre ya kendisi gidecek ya da Esra Erol'un gitmesini sağlayacak. ATV'nin bu teklife nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Milyonların takip ettiği iki program sunucusu arasında yaşanan detaylara değineceğiz.

Esra Erol ATV'den Gidiyor mu?

Öte yandan bu teklifle birlikte Esra Erol programdan gidecek mi yakında göreceğiz. Neredeyse her program sezonunda aralarında çeşitli göndermeler yapıldığı ve problemlerin yaşandığı belirtiliyor. Bu nedenle ATV'nin bu problemi sona erdirecek kalıcı bir karar alması beklenmekte.