Müge Anlı’da Şoke Eden Cinayet! Müge Anlı'da Dj Gezgin'in Ölüm Sebebi Ortaya Çıktı..

Müge Anlı’da Şoke Eden Cinayet! Müge Anlı'da Dj Gezgin'in Ölüm Sebebi Ortaya Çıktı..

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert farklı olayları gündeme taşımaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu hafta Dj Gezgin’in ölümü hakkında şoke edici açıklamalar yaptı. İşte haberin tüm detayları…

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert programı aracılığı ile öğrendiği DJ gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın ölümü ile alakalı birtakım detayları ortaya çıktı. Yapılan iddialara göre Mehmet Karahan'ın cenazesinin deforme olduğu söyleniyor. Ayrıca bir balıkçıdan edinilen buz kalıpları ile cenazenin deforme olduğu ortaya atıldı. Bunun dışında Mehmet Karahan’ın ablası ise şoke edici açıklamalara imza attı.

Mehmet Karahan öldü mü, öldürüldü mü?

Her gün farklı konulara ev sahipliği yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok edici bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı DJ Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'ın ölümü ile alakalı birtakım gelişmeleri ortaya çıkardı. Mehmet Karahan'ın ölümü ile alakalı türler ürperten detaylar ortaya atıldı. Müge Anlı, Mehmet Karahan’ın ablasının yaptığı iddiaların araştırılacağını dile getirdi. Bunun ardından Mehmet Karahan hakkında bir isim ise odak noktası oldu.

Abla Fatma Karadağ’dan şoke edici iddialar ortaya atıldı!

İddiaları doğru kılan açıklamalar ise Müge Anlı ile birlikte ekran başındakileri de şaşkına çevirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Mehmet Karahan'ın ölümünün sır perdesi aralanıyor. Radyocu Mehmet Karahan 2017 yılından bu yana kayıp olarak aranıyordu. Bunun ardından Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ Müge Anlı'nın kapısını çalarak kardeşim bulunmasını istedi. Kardeşinin ölümü ile alakalı açıklama yapan Fatma Karadağ, eski sevgilisi hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Abla Fatma Karadağ, sinirlerine hâkim olamayarak eski sevgilisi hakkında şoke edici iddiaları gündeme taşıdı.

Tüm oklar Alim Karadağ’a çevrildi

Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ bu olaydan eski sevgilisi Cemal Durmaz'ı suçladı. Bu açıklamalarının ardından işkence ile alakalı ifadeler veren yeğen Alim Karadağ ise cinayetin kilit ismi haline geldi. Müge Anlı ise Mehmet Karahan’ın ölümü ile alakalı araştırmalarını sürdürüyor.