Müge Anlı'da Şok Cinayet İtirafı! İzleyenlerin Kanı Dondu!

Müge Anlı'da Şok Cinayet İtirafı! İzleyenlerin Kanı Dondu!

Müge Anlı programındaki cinayet itirafı şok etkisi yarattı. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. ATV programında bizleri neler bekliyor? Şok etkisi yaratan olaya dair çeşitli açıklamalara yer verildi. İşte detaylarıyla birlikte cinayet itirafı hakkında bilinenler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki cinayet itirafıyla birlikte güncel gelişmeler ortaya çıktı. Fatma Karadağ, eski sevgilisi Cemal Durmaz ile ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. Canlı yayında cinayeti eski sevgilisinin işlediğini belirtti. Bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor? ATV programında şok eden anlar yaşandı.

Eski Sevgilisini Suçladı!

Fatma Karadağ, yaptığı açıklamada  “Cemal benden vazgeçtiği için cinayeti itiraf ettim. Cemal, kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Ağzıma yastıklar dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım” ifadesine yer verdi. Öte yandan herkes bu gelişmeyi şaşkınlıkla takip etti.

Müge Anlı Bile Şaşırdı

Cinayet itirafından sonra güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Müge Anlı dahi olayı takip ederken ne diyeceğini ilk başta bilemedi. Şaşırtan gelişme ile birlikte bizleri neler bekliyor belli oldu. ATV'deki program yine büyük ses getirdi. Bakalım bundan sonraki süreçte Cemal Durmaz ile ilgili neler yaşanacak göreceğiz.