Müge Anlı'da Sapık Sinan Yine Gündem Oldu! Sinan'ın İsmi Her Yerde Geçiyor!

Müge Anlı'da Sapık Sinan Yine Gündem Oldu! Sinan'ın İsmi Her Yerde Geçiyor!

Sapık Sinan'ın 2018 yılında işlediği cinsel istismar suçundan sonra yeniden gündeme geldiği görüldü. Arife Gökçe olayı konusunda kendisi hakkında neler söylendi? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Arife Gökçe'nin kaybolmasına değinildi. Uzun süredir aranıyor ve hala bulunamadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki bazı detaylar gözler önüne serildi. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Müge Anlı'da ilk olarak ortaya çıkan sapık Sinan Sardoğan, Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili baş şüpheliydi. Sonrasında ise bambaşka bir suçtan hapse girdi.

13 Yaşındaki Çocuğa Yaptıklarından Ötürü Hapiste

Sinan Sardoğan'ın 13 yaşındaki çocuğa yaptıklarından ötürü hapse girdiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili daha fazla bilgi paylaşılmadı. 2018 yılında işlediği cinsel istismar suçu aydınlatılmıştı. Ancak Müge Anlı'da Arife Gökçe olayına ilişkin daha fazla detay elde edilemedi.

Arife Gökçe İçin Çalışmalar Sürüyor

Öte yandan Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğü belirtildi. Yine de bu kadar uzun süredir kaybolmasının ardından acı bir sonuç çıkabileceği de ekleniyor. Arife Gökçe'nin ölme ihtimali üzerinde de durulmakta. Dolayısıyla Arife Gökçe dosyası ne zaman kapanır bilinmemekte.