Müge Anlı'da Sapık Sinan Sardoğan Tutuklandı! Farklı Bir Suçtan Gözaltına Alınmıştı!

Müge Anlı'da Sapık Sinan Sardoğan Tutuklandı! Farklı Bir Suçtan Gözaltına Alınmıştı!

Müge Anlı'da yaşanan olaylar dikkat çekiyor. ATV'deki programda ilk kez gözüken Sinan Sardoğan, daha sonra farklı bir suçtan ötürü tutuklandı. Sapığın 12 yaşındaki erkek çocuğuna yaptığını duyanlar hiçbir şey söyleyemedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gözüken Sinan Sardoğan, ilk olarak farklı bir kayıp ihbarı üzerine cinayet şüphelisi olarak ekranlara çıkmıştı. Sonrasında ise hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı ve delillerle kanıtlandı. Sinan Sardoğan'ın 2018 yılında 12 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettiği doğrulandı.

Müge Anlı Her Şeyi Açıkladı!

Müge Anlı, yaptığı açıklamada, "12 yaşındaki çocuğu kandırıyor. Boş bir eve götürüyor ve ne yazık ki tecavüz ediyor" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın gözaltı görüntülerine de yayında yer verdi. O görüntülerde sahtecilik yaparak ağlayan Sardoğan, "Küçük bir çocuğa cinsel saldırıda bulundunuz mu?" sorusuna "Hayır yapmadım. Yok öyle bir şey. Ben sadece çektiğim mesajlardan pişmanım" yanıtını verdi.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Gözaltına alınan sapık Sinan Sardoğan, ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Türkiye'nin gündeminde yerleşen olaylardan biri oldu.