Müge Anlı'da Ortaya Çıktı!  Evli Sevgilisine 623 Bin TL Kaptırdı!

Müge Anlı'da Ortaya Çıktı! Evli Sevgilisine 623 Bin TL Kaptırdı!

Sonradan evli olduğunu öğrendiği sevgilisine 623 bin TL borç veren kadın, sevgilisinin ortadan kaybolması ile soluğu Müge Anlı'da aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te oldukça ilginç anlar yaşandı. İsa Koldaş'ın eşi ise çok ciddi sözler sarf etti.

Müge Anlı'ya katılan Arzu Salman, anlattıklarıyla izleyenleri şok etti. Kendisi ile sevgili olan İsa Koldaş'a verdiği paraları geri alamadığını anlattı. Müge Anlı mesajları incelediğinde şok gerçekle karşılaştı.

İsa Koldaş 623 Bin TL'sini Almış!

Arzu Salman ile sevgili olan İsa Koldaş, her gün farklı nedenlerle kendisinden bir sürü para istemiş. Arzu Salman'ın bu paraları nasıl verdiği ise bilinmiyor. Çeşitli bahanelerle sevgilisi olduğu kadından her gün para isteyen İsa Koldaş hakkında yeni bilgiler de ortaya çıktı.

İsa Koldaş Evliymiş!

Evli olduğu halde Arzu Salman ile sevgili olduğu belirtildi. Evli olmasına rağmen Arzu Salman ile birliktelik yaşaması ise dikkat çekti. Ancak zaman içerisinde Arzu Salman da anladı ki kendisiyle para için birliktelik yaşıyormuş. Mesaj kayıtları incelendiğinde ise Müge Anlı tüm gerçekleri açığa çıkardı.

Mesajlarda Sürekli Para İstemiş!

Arzu Salman'ın İsa Koldaş ile olan mesaj geçmişine bakıldığında sürekli olarak para istediği görülüyor. Bu nedenle de ilişkilerinin paraya dayalı yapmacık bir ilişki olduğu açıkça belirtildi. İsa Koldaş'ın eşi, durumu başından beri biliyormuş. Canlı yayına katıldığında Arzu Salman'a söyledikleri şok etkisi yarattı.

İsa Koldaş'ın Eşi Arzu Salman'ı Fırçaladı!

İnternetten tanıştığı ve tanımadığı birisine neden bu kadar fazla para verdiğini soran eş, İsa Koldaş'a laf ettirmedi. Hal böyle olunca izleyenler rezilliğin ne kadar büyük boyutlara ulaştığını gördü. Arzu Salman karakola giderek gerekli işlemlerin başlamasını sağladı. İsa Koldaş hakkında soruşturma başlatılması ve en kısa sürede kendisinin verdiği borç paranın iade edilmesi bekleniyor.

Müge Anlı Hayretle Karşıladı!

Arzu Salman'ın İsa Koldaş'a bu kadar fazla parayı nasıl verdiğine kimsenin aklı ermedi. Müge Anlı da şaşkınlığını gizleyemedi ve gidişatın ne kadar kötü olduğunu bir kez daha vurguladı. Olmayan yapmacık bir ilişki üzerinden borç adı altında parası alınan Arzu Salman ise söylenenler karşısında diyecek bir şey bulamadı.