Müge Anlı'da Narin Çakırbeyli Nereye Kayboldu?

Müge Anlı'da Narin Çakırbeyli Nereye Kayboldu?

ATV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bizleri neler bekliyor? Güncel detayları aktarırken bir yandan da bilinmeyenlere yer verildi. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Eşini bırakarak çocuğuyla kaçan kadının itirafı şok etkisi yarattı. Narin Çakırbeyli'den önemli açıklamalar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te güncel gelişmeleri paylaşıyoruz. Narin Çakırbeyli'nin 11 gündür kayıp olduğu ve 5 yaşındaki çocukla birlikte ortadan kaybolduğu belirtildi. Narin Çakırbeyli şu an nerede? Güncel açıklamalarla birlikte kime kaçtığı konusunda bilgi verildi. Öyle ki bir süredir aranmaktaydı.

Müge Anlı'da Şok Eden Detay!

Narin Çakırbeyli'nin nerede olduğunu merak eden kocası Rıfat Bey, eski eşinin açıklamalarıyla şok oldu kaldı. Beyhan Hanım, açıklamasında “Kocam benim maaşımı yedi ve Narin beraber yanıma gelerek ‘seni istemiyorum’ dedi. 3 aylık hamileyken beni ortada bıraktı.” ifadesini kullandı.

Rıfat İddiaları  Reddetti

Rıfat Bey ise iddiaları reddederek “O çocuk benden değil ben sadece çocuğu kimliğini üzerime aldım.” açıklamasını yaptı. ATV'deki programda bizleri neler bekliyor sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. Müge Anlı ile Tatlı Sert yine dikkat çeken gelişmelere kapı olacak.