Müge Anlı'da Müslüme Bebek İçin Yapılan Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı! Müslüme Bebek Kaçırılmış Olabilir!

Müge Anlı'da Müslüme Bebek İçin Yapılan Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı! Müslüme Bebek Kaçırılmış Olabilir!

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı neredeyse her gün farklı konuları ev sahipliği yapıyor. Müge Anlı 6 gündür haber alınamayan Müslüme Yağal isimli bebeğin bulunması için çalışmaları başlattı. İşte haberin tüm detayları...

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı 6 gün önce kayıplara karıştı. Alınan bilgiler neticesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emri ile aramalara MHP teşkilatları da katıldı. 20 kilometrelik bir alanda aramalarda bulunamayan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın kaçırılma ihtimali de gündeme geldi.

Müslüme Yağal’a ne oldu?

10 Kasım tarihinde ortadan kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın arama çalışmaları büyük titizlikle devam ediyor. Minik kızın kaybolmasının ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu olay gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma ve kadavra köpekleri ile çalışmalara MHP başkanı Devlet Bahçeli'nin emri ile MHP teşkilatları da katıldı. 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın kayıp olmasının ardından milyonlarca kişi küçük kıza ne olduğunu merak ediyor.

Gözler savcılıktan çıkacak karara çevrildi

Karaman'da kış mevsimini geçirmek üzere Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'ne göç etmek zorunda kalan Sarıkeçili Yörüklerden Yağal ailesi, 10 Kasım tarihinde kızlarının saat 17.00 de kayıp olduğunu söyledi. Müslüme’nin çadırın önünde oyun oynarken kayıp olduğunu söyleyen aile bunun üzerine güvenlik güçlerinden yardım istediğini dile getirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, jandarma, AKUT, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Arama çalışmaları bölgede titizlikle devam ederken 20 kilometrelik alandan fazla bölgenin de tek tek arandığı ortaya çıktı. Ailesi iki buçuk yaşındaki Müslüme Yağal’dan gelecek haberi bekliyor. 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma, kadavra köpekleri ve drone destekle aramayla çalışmalar devam ederken minik Müslüme’nin izine henüz rastlanmadı. Sabahın erken saatlerinde yapılan arama tarama çalışmalarına kokuya ve takibi duyarlı köpekler de dahil oldu. Çarşamba gününden bu yana devam eden arama çalışmalarından sonuç elde edilmemesi ile birlikte Müslüme’nin kaçırma ihtimali de göz önünde bulunduruyor. Savcılığın karar vermesinin ardından birçok kişinin de ifadesi alınacak.