Müge Anlıda Müslüme Bebek Babasından Çarpıcı Açıklamalar Geldi! Türkiye Ayağa Kalktı!

Müge Anlıda Müslüme Bebek Babasından Çarpıcı Açıklamalar Geldi! Türkiye Ayağa Kalktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Yörük kızı Müslüme'nin akıbeti herkes tarafından merak ediliyor. Mersin'de 3 yaşında kaybolan Müslüme Yağal sır bir şekilde ortadan kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken sır olayla alakalı bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Yörük kızı Müslüme Yağal arama çalışmalarına karşın bulunamadı. Bu olay ile alakalı Müge Anlı'nın programında şok bir iddia ortaya çıktı. 10 Kasım tarihinde Mersin'de kayıplara karışan 3 yaşındaki Müslüme Yağal olayı ile alakalı şok ifadeler gündeme geldi. Karaman’dan kış mevsimi geçirmek amacıyla Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı Mahallesi'ne göç eden Sarıkeçili Yörüklerden Yağal ailesinin kızı 10 Kasım tarihinde kayıplara karıştı. Aile 3 yaşındaki kızlarının saat 17.00 de kaybolduğunu fark etti. Çadırın önünde oynayan Müslüme’nin bulunması için güvenlik güçlerinden yardım isteyen aile gözyaşlarına hâkim olamadı.

Müslüme bebek kaçırıldı mı?

Yapılan ihbarın ardından itfaiye, jandarma, AKUT ve AFAD sağlık ekipleri ile bölgeye sevk edilerek arama çalışmalarını başlattı. Arama çalışmaları devam ederken Gülnar kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'nın koordinesinde bulunan ekipler 20 kilometrelik alanda fazla olan bölgeyi aramaya devam ediyor. Yakınları ve tüm Türkiye minik Müslüme’den gelecek iyi haberi bekliyor. 200 personel, 100 gönüllü, kadavra köpekleri, arama kurtarma ekipleri ve dron destekli arama çalışmalarında şu anlık için bir ize rastlanmadı. Bunun dışında Kaymakam Bayraklı'nın koordinesinde bulunan ekipler ise sabahın erken saatlerinden tekrardan arama tarama çalışmalarını başlattı. Kaymakam bayraklarının koordinesinde ki ekipler orman, dağlık bölgeler ve vadi gibi alanlarda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Arama çalışmalarında koku ve ize duyarlı köpeklerde kullanılıyor. Alınan bilgiler neticesinde çarşamba gününden bu yana devam eden çalışmaların sonuç vermemesinden dolayı Müslüme bebeğin kaçırılma ihtimali üzerinde duruldu. Savcılık kararının çıkmasının ardından birçok kişinin ifadesi alındı. Ailenin husumetlileri olduğu da biliniyor. Yağal ailesi çocuklarından gelecek olan sevindirici bir haber beklerken gözü yaşlı Baba Mehmet Yağal kızının bir an önce bulunmasını istediğini belirtti.

Baba Mehmet Yağal’dan şoke edici açıklamalar

Hiçbir sonuç alamadıklarını söyleyen baba Yağal, şüphelendiği bir konunun olmadığını söyleyerek henüz kızının izine rastlanmadığını açıkladı. Çocuğunu birinin alıp götürme ihtimali üzerinde duran baba Yağal, henüz net bir bilgi olmadığını da aktardı. Husumetli olduğu birilerinin olduğunu söyleyen Mehmet Yağal, çocuğa zarar verecek insanlar olduklarını düşünmediğini hep birlikte sahada çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Anneanne Müslüme Yağal ise minik kızlarından gelecek haberi beklediklerini aktardı. Sağlık ekipleri, jandarma AFAD ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra AKUT ekipleri de arama çalışmalarında görev alıyor. Çocuğa ait ayak izlerini rastlanmasının ardından bölgede termal kamera ile da çalışmalar yapılıyor. Araba tarama çalışmaları titizlikle devam ederken jandarma ekipleri Müslüme’nin kaçırılma ihtimalini de göz önünde bulunduracaklarını ailenin husumetle olduğunu iddia ettiği kişileri araştırmaya başladıklarını dile getirdi. Arama çalışmalarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emri ile Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları da katıldı. Arama çalışmaları 8. günde devam ederken olayla alakalı ortaya atılan iddia ise gündeme geldi.