Müge Anlı'da Kayıp Çocuklar Bulundu Demet Akalın Çıldırdı!

Müge Anlı'da Kayıp Çocuklar Bulundu Demet Akalın Çıldırdı!

Müge Anlı'daki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Öyle ki pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt buluyor. Şimdi ise büyük bekleyiş sürmekte. Müge Anlı'da kayıp çocukların bulunması Demet Akalın'ın eleştirileriyle iyice gündem haline geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşananlar dikkat çekti. Öte yandan programla ilgili neler biliyoruz gözler önüne serildi. Melisa İlhan'ın 1,5 yaşındaki kızını 6 aydır görmemesi üzerine programa eski eşi ile gelip yardım istediği görüldü. Dolayısıyla Müge Anlı'nın yoğun çabalarıyla birlikte 1,5 yaşındaki bebek bulundu. Peki ya o andan sonra neler yaşandı?

Aile Çocuklarını Göremiyordu

Aileden gelen açıklamada ''Çocuklarımı benden alıp götürdüler. Onları görmek için para verdim. En son çocuklarımı Mart ayında gördüm. Hayatlarından endişeleniyorum. Benim üzerimden daha fazla kazanabilmek için çocuklarımı sakladılar, göstermiyorlar'' ifadesine yer verildi.

Demet Akalın Çıldırdı!

Demet Akalın ise Müge Anlı'nın programını eleştirdi ve yapılanları saçma bulduğunu belirten açıklamalar yaptı. Açıklamasında ise "Bir de bunu yayın yapıyorsunuz, abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim he. Gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya. Ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler" ifadesine yer verdi.