Müge Anlı'da Kardeşinin Cesediyle Aynı Evde Yaşayan Kadın Herkesin Kanını Dondurdu!

Müge Anlı'da Kardeşinin Cesediyle Aynı Evde Yaşayan Kadın Herkesin Kanını Dondurdu!

Müge Anlı'ya katılan bir kadın, kardeşinin katilinin erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Üstelik yıllar önce hayatını kaybetmesine rağmen programa yeni katıldı. Kardeşinin cesediyle aynı evde yaşadığını anlattı.

Kan donduran bu olayda Müge Anlı'dan yardım istedi. Peki o gün neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan bir kadın, cinayet itirafında bulundu. Erkek arkadaşının kardeşini öldürdüğünü itiraf etti. Fatma Hanım'ın bu sözleri herkesi şok etti. Çünkü, 2017 yılında vefat eden kardeşi için yıllar sonra programa katılıyordu. Erkek arkadaşının kardeşini öldürmesi üzerine bir süre evde ceset ile yaşadığını da aktardı.

Kokmasın Diye Yıkadı!

Erkek arkadaşı, kardeşini öldürdükten sonra kokmasın diye onu düzenli olarak yıkadığı ve eve oda parfümü sıktığını dile getirdi. Yaklaşık 1 hafta boyunca cesedin evde durduğunu anlattı. Daha sonra erkek arkadaşı kendisinden dışarı çıkmasını istedi. O bir süre ev gelmiyorken cesedin halıya sarılarak gömüldüğünü öğrendi. Tüm bu gelişmeler ışığında 2017 yılında işlenen cinayet şimdi konuşuluyor.

Borç Para Yüzünden Cinayet İşlendi

Cinayetin meydana gelme neden ise borç para kaynaklı olduğu biliniyor. Kendisinin söylediklerine göre kardeşi ile erkek arkadaşı arasında para sorunu vardı. Ancak bir şekilde sorun halledilemeyince cinayete kadar uzadı. Fatma Hanım, Müge Anlı'dan bu konu hakkında yardım istedi. Sunucu Müge Anlı başta olmak üzere izleyiciler konuyla ilgili ne diyeceğini bilemedi. Mide bulandıran bu olay karşısında çalışmalar başlatılacak.