Müge Anlı’da itiraf Sonrası Ortalık Karıştı Yayın Kesildi!

Müge Anlı’da itiraf Sonrası Ortalık Karıştı Yayın Kesildi!

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok edici gelişmeler yaşandı. Dursun Zehir cinayetinin detayları herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok edici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dursun Zehir, cinayetinin detaylar, ekran başındakileri şaşkına çevirdi. 71 yaşındaki adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil ise korkunç detayları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıkladı.

Dursun Zehir Nasıl Öldürüldü?

Rize Pazarda meydana gelen 71 yaşındaki Dursun Zehir cinayetinin detayları ortaya çıktı. Bunun ardından Dursun Zehir cinayeti yaklaşık 169 gün sonra belli oldu. Yaşlı adamın cansız bedeni Rize’de Kız Kalesi çevresinde bulundu. Cinayetin altında çıkan detaylar ise ağızları açık bıraktı.

Türkiye gündemini bir hayli sarsan Dursun Zehir cinayeti hakkında katilden şok edici açıklamalar geldi. 6 Ekim’de kızı Fatma Bekar’ın Pazar ilçesindeki evinden çıkan 75 yaşındaki Dursun Zehir, cinayete kurban gitti. Dursun Zehir’in torunu Kerim Bekar, Yasin Şanal, Enes Günyüzlü ve taksici Serkan Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yasin Şanal kendisini cinayete Kerim Bekar’ın azm ettirdiğini söyledi. Bu açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca taksici Serkan Yoğurtçu ise Kerim Bekar’a sanal bir internet sitesinde bahis oynayabilmesi için kredi çekmek istediği  açıkladı. Dursun Zehir’i arkadaşı Yasin Şanal’ın öldürmüş olabileceği iddia ediliyor.