Müge Anlı'da İtiraf Niteliğinde Olaylar Yaşandı! Görgü Tanığından Ceset İtirafı!

Müge Anlı'da İtiraf Niteliğinde Olaylar Yaşandı! Görgü Tanığından Ceset İtirafı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler başta olmak üzere çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya programda Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili ne gibi detaylar öğrenildi? Güncel olarak merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. ATV'deki program büyük ses getirdi.

Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili çeşitli bulgular ortaya çıkıyor. Dj Gezgin'in öldürülmesinin hemen ardından canlı yayındaki görgü tanıklarının ifadesi nefes kesti. Öte yandan Fatma Karadağ ise çeşitli ifadelere yer vermişti. Şimdi ise bambaşka olaylar yaşandı. Güncel gelişmelerle birlikte Müge Anlı'da neler olduğunu sizlere ileteceğiz.

Görgü Tanığı Konuştu!

Programda görgü tanığının itiraf niteliğindeki açıklamaları büyük ses getirdi.  İfadesinde "Beyaz bir araba vardı. Arka kapısı açıldı ve bir çuval çıkardı bir adam. İçinde bir insan oturuyor gibi duruyordu, o çuvalı zorla köprüden aşağıya attı." dedi. Canlı yayında bu sözleri duyanlar ise şok içerisinde kaldı.

Fatma Karadağ Gözyaşlarını Tutamadı

Öte yandan Mehmet Karahan ile ilgili görgü tanığı ifadesinden sonra Fatma Karadağ'ın çok üzüldüğü ve gözyaşlarına boğulduğu belirtildi. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediyor. Bakalım yakın zamanda nasıl bir detay ortaya çıkacak hep birlikte göreceğiz.