Müge Anlı'da Gündem Olan Sinan Sardoğan'ın Neden Tutuklandığı Ortaya Çıktı

Müge Anlı'da Gündem Olan Sinan Sardoğan'ın Neden Tutuklandığı Ortaya Çıktı

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan Sinan Sardoğan, önemli iddialar ile gündeme gelmişti. Sardoğan'ın tutuklandığı ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra taciz suçlaması ile birlikte tutuklanmasına karar verildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te adından söz ettiren Sinan Sardoğan, çeşitli iddialar ile gündemdeydi. Suçlu olduğunu bir türlü kabul etmiyor ve aksine suçlamalarda bulunuyordu. Üstelik yaptığı açıklamada "Arife Gökçe'nin kocası Fikri bana küfür etti" diye konuştu. Fikri Gökçe, Sinan Sardoğan'ın iddiasını reddetti ve  "Ben sana küfür etmedim. Sen kimsin ben sana küfür edeceğim?" dedi.

Müge Anlı Uyarmıştı!

Müge Anlı ise Sinan Sardoğan ile ilgili "Yayında görünen Sinan farklı. İnsanlar akli dengesinin yerinde olmadığını zannediyorlar ama Sinan'ın farklı bir iç dünyası var. Sinan, yaptıklarının suç olduğunu biliyor" demişti.

Tutuklandığı Bilgisi Geldi

Sinan Sardoğan'ın bundan 5 yıl kadar önce işlediği taciz suçundan ötürü tutuklandığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanmasına karar verildi. Skandallarla gündemden düşmeyen Sardoğan'ın yeri cezaevi oldu.