Müge Anlı'da Görülmemiş Skandal! Kayıp Kişi Yerine Başkası Arandığı Ortaya çıktı

Müge Anlı'da Görülmemiş Skandal! Kayıp Kişi Yerine Başkası Arandığı Ortaya çıktı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Emrah Köylü'ye ulaşılacakken bir anda telefonu başkası açtı. Canlı yayına davet edilmek istenirken ortalık şen yuvası haline geldi. Emrah Köylü'nün ailesi 20 gündür kendisine ulaşamıyordu. Peki Emrah'a ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç bir olay oldu. ATV'de yayınlanan programda kimsenin beklemediği bir durum oluştu. Pek çok kişi yaşananlara ilk başta anlam veremedi. 24 yaşında olan Emrah Köylü, 20 gündür kayıptı. Dolayısıyla ailesi programa başvurdu ve yardım istedi. Söz konusu gelişme ile birlikte Müge Anlı Emrah Köylü'ye ulaşmak için telefonla aradı ve canlı yayına çağırmak istedi. İşte o andan sonra olanlar bir anda sosyal medyanın gündemine düştü.


Yanlış Kişiyi Aradı! 
Müge Anlı, Emrah Köylü'yü aramak isterken yanlış kişiyle görüştü. Telefonu açan kişi başkası olunca da izleyiciler bir anda gülmeye başladı. Söz konusu gelişme sonrasında ATV programı kısa süreliğine eğlenceli bir yere dönüştü.
Emrah Köylü'ye Ulaşıldı!
Emrah Köylü'nün hayatta olduğu öğrenildi. Yaşanan bu gelişme aileyi sevindirdi. Programda bu zamana kadar pek çok kayıba ulaşıldı. Müge Anlı'nın başarılı performansı neticesinde arama ekipleri aracılığıyla Emrah Köylü hakkında bilgi edinildi. ATV programında her hafta çeşitli vakalar inceleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki hafta neler olacak hep birlikte göreceğiz.