Müge Anlı'da Genç Kız Cinayeti Ortaya Çıktı! Müge Anlı ve Ailesi Sinir Krizi Geçirdi!

Müge Anlı'da Genç Kız Cinayeti Ortaya Çıktı! Müge Anlı ve Ailesi Sinir Krizi Geçirdi!

Müge Anlı'da 18 yaşında kaybolan ve hayatını kaybettiği öğrenilen Meliha Özsu'ya dair yeni gelişmeler yaşandı. Babası ve annesinin birbirini suçladığı görülüyor. Ayrıca arkadaşları da ifade vermeyi kabul etti. Peki Meliha'nın ölümüne kim neden oldu? Katilin kim olduğu ATV programında araştırılıyor...

 

Müge Anlı, 2015 yılında kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Melisa Özsu ile ilgili önemli bir detay yakalamıştı. 6 yıl sonra hayatını kaybettiği anlaşılan Meliha Özsu'nun katili kim merak ediliyordu. Anne ve babasının ayrı olduğu ve birbirlerinden şüphelendiği ortaya çıktı. Ayrıca Meliha'nın o dönem arkadaşı olan iki ismin de ifadeye çağırıldığını gördük. İfade sonrasında şüpheler baba tarafına da kaymaya başladı.

Anne Babayı Suçluyor

Annenin, kızının babasının bir şeyler bildiğini ama sakladığını söylemesi dikkat çekti. Tüm bu gelişmeler dahilinde babanın ve sevgilinin ifade vermek üzere JASAT ekipleri tarafından çağırıldığı ortaya çıktı.

Arkadaşlarının İfadesi Alındı

Meliha'nın arkadaşlarının ifadesine de başvuruldu. İfadede neler söyledikleri merak ediliyor. Gizlilik kararı aldırabilecekleri de belirtildi. Bu nedenle Meliha ile ilgili çeşitli detayları öğrenemeyebiliriz. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da katilin kim olduğuna dair yeni bulgular ortaya çıkacak mı göreceğiz. Programdaki her bir detay izleyicileri heyecanlandırıyor. Çünkü katilin kim çıkacağı karşısında belirsizlik hala sürmekte.