Müge Anlı'da Ferhan Tetik Olayında Şüpheler Eski Eşi ve Üvey Anne Üzerinde!

Müge Anlı'da Ferhan Tetik Olayında Şüpheler Eski Eşi ve Üvey Anne Üzerinde!

Müge Anlı programında bu hafta Ferhan Tetik olayı mevcut. 52 yaşında olan Ferhan Tetik 20 - 25 gündür kayıp. Eski eşi ve üvey anne soru yağmuruna tutuldu. Kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor araştırılıyor.

Yalova ‘da yaşan 52 yaşındaki Ferhan Tetik ‘in şüpheli kaybı. İş görüşmesi için evden çıkan Ferhan Tetik ‘ ten haber alınamıyor. Ferhat Tetik ‘in oğlu , kaybolmadan önce eşiyle tartıştığı , çelişkili ifadeleri ve geçmişte yaşanan olaylardan dolayı babasının eşi Hülya hanımdan şüpheleniyor.

Ferhat Tetik ‘ten günlerdir haber alamayan oğlu ve 93 yaşındaki annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak gerçeklerin peşine düştüler. Babasını üvey annesi Hülya hanımın öldürdüğünden şüphelendiğini belirten oğlu bir an önce gerçeklerin ortaya çıkmasını istediğini belirtti.  

5 gündür kayıp olan Ferhat Tetik 20 – 25 gün önce kendisine ait evinin yarı hissesini oğluna devrettiği ve eşi Hülya hanımın duymamasını istemiş.

İddiaların odağındaki eşi Hülya Tetik canlı yayınımıza katıldı.

Eşimle hiç bir sorunum yoktu. Kavgamız dövüşümüz yok. Ruh eşim ruh ikizim beni çok sever demesine rağmen kayıp eşi Ferhat Tetik ‘i aramak yerine ertesi gün evden taşınmaya çalıştı.

Kayıp eşinin arkadaşı Yüksel bey mafyadan para almış olabileceğini söyledikten sonra , borçlardan dolayı intihar etmiş olabileceğini , şeker komasına girmiş olabileceğini yada borçlardan bunalıp memlekete kafasını dinlemeye gitmiş olabileceğini düşündüm. Parasız kaldığında kendimi asacağım diyen eşinin başına bir şey gelmiş olabilir diye mezarlıklarda onu aramaya gittiğini belirten Hülya hanımın ifadeleri şaşkınlık yarattı. Tuşlu telefon kullanmasına rağmen bir tanıdıklarının telefon sinyalinin mezarlık civarında olduğunu söylemesi üzerine eşini mezarlıkta aramaya giden Hülya hanıma hedef şaşırtmak için mi bu bilgi verildi.

Kavga İddiaları Yalanladı!

Ferhat Tetik ‘in eşi kaybolmadan kavga ettikleri iddialarını yalanladı. Bunun üzerine telefonla yayına bağlanan Ferhat Tetik ‘in yeğeni ; Hülya hanıma “ sarışın kadını kıskandığın için kavga ettin , doğruları anlat , Ferhat Tetik ‘ in kaybolmasında senin parmağın olduğunu düşünüyorum “ dedi.