Müge Anlı'da Eşine Ölmeden Önce Yazdığı Özel Mesajlaşmalar Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'da Eşine Ölmeden Önce Yazdığı Özel Mesajlaşmalar Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler ve dahası tek tek ortaya çıkıyor. Öyle k bizi bekleyen detaylar hakkında da bilgi verildi. Eski eşine yazdığı mesajlarla gündem olan Derya şaşırttı. Son zamanlarına damgasını vuran bu detayla birlikte Müge Anlı tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Selim Yalçınkaya'nın ölümüne neden olan kişi araştırılıyordu. Gelinen noktada eski eşi Derya ile olan konuşmaları gözler önüne serildi. Müge Anlı bu konuşmaları görünce şok üstüne şok yaşadı. Öyle ki bizleri hangi detaylar bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte bilinmeyenler tek tek ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

Eşine Neler Neler Yazmış!

Ortaya çıkan bu yazışmalardan sonra eşine neler yazdığı da öğrenildi. Müge Anlı ise bunları görünce "Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ama daha sonraki ifadende kabul etmişsin. Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim... Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?"  açıklamasında bulundu. Tüm salonun buz kestiği anlarda Müge Anlı bir açıklama daha yaptı

Hayretler İçerisinde Kaldı

Müge Anlı, yaptığı açıklamada hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Dolayısıyla bu gelişmelere inanmak istemedi. Açıklamasında "Kusura bakmayın ama bir karılığın, kocalığın, arkadaşlığın da bir sınırı vardır. İnsan kocasına bunları nasıl yazar kızım? Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana?"  ifadesine yer verdi.