Müge Anlı'da Dolandırıcılık Vakasında Mağdurlar Stüdyoya Sığmadı!

Müge Anlı'da Dolandırıcılık Vakasında Mağdurlar Stüdyoya Sığmadı!

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler ve dahasıyla ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Programda dolandırılanların sayısı 20'ye yaklaştı ve dolandırıcı kişiden şikayetçi oldular. Tuba Koçman'ın şikayeti sonrasında pek çok kişi mağduriyetini dile getirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Tuba Koçman'ın dolandırılması üzerine programa geldiği ve yardım istediği belirtildi. Ancak öyle gelişmeler yaşandı ki herkes şok üstüne şok  yaşayacak. Son zamanlara damgasını vuran detaylar ve dahası yanıt bulacağa benziyor.

Dolandıranların Haddi Hesabı Yok!

Dolandırılanların haddi hesabı yok ve mağdurlar stüdyoya sığmakta zorluk çekti. Mustafa İnce'nin böyle bir şey yapmasıyla birlikte herkes topluca şikayetçi oldu. Sosyal medyada ise bu gelişme büyük ses getirdi. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğiyle ilgili çeşitli paylaşımlar yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte herkes şaşkınlığını koruyor.

Müge Anlı Bile Şaşırdı

Öte yandan Müge Anlı da ne diyeceğini bilemedi. Çünkü toplamda 18 kişinin dolandırıldığı bilgisi ve bazılarına ise hali hazırda ulaşılmakta olduğu iletildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki bu gelişme dikkatleri üzerine çekecek.