Müge Anlı'da Cinayet Öncesi Tatil Skandalı! Ortaya Atılan İddialar Aileyi Öfkelendirdi!

Müge Anlı'da Cinayet Öncesi Tatil Skandalı! Ortaya Atılan İddialar Aileyi Öfkelendirdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayet perde aralanmaya başladı. Kadının neden cinayete kurban gittiği sorusu sorulurken, kayınvalidesinden gelen şok iddia herkesi çileden çıkardı.

Tüm bu gelişmelerle beraber ATV programında izleyiciler bile tepkisini ortaya koydu. Peki Nurgül Beyhan cinayetinde kimler suçlu?

Nurgül Beyhan cinayetinde yaşanan gelişmeler iyice sorgulanıyor. Kadının ölümünde kimin parmağı olduğu araştırılmakta. Özellikle de oğlunun işlediği cinayet ve kayınvalidesinin yaptığı açıklamadan sonra işler iyice çığırından çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Nurgül Beyhan'ın ölümüne kim neden olduğu öğrenildi mi? Oğlu ile ilgili beklenmedik gelişmelerin yaşanması Nurgül Beyhan cinayeti ile alakalı olabilir.

Oğlu Amcasını Vurdu

Fransa'dan amcası ile görüşmek için gelen Yusuf Beyhan, yaşanan anlaşmazlık sonucu amcasını silahla vurdu. Olaydan aylar sonra Nurgül Beyhan'ın da hayatını kaybettiği öğrenildi. O zamanlar Yusuf Beyhan'ın hapse girdiği de biliniyor. Boğularak hayatını kaybeden kadın hakkında ortaya atılan bir iddia programı karıştırdı.

Tatil İçin Para İstemiş

Kayınvalidesi Raziye Beyhan'ın yaptığı açıklamaya göre cinayetinden kısa bir süre önce kendisini arayarak para istediğini belirtti. Sevgilisi için para istediği iddiaları programı bir anda alevlendirdi. Bu tarz söylemlerde bulunduğu için ailenin tepki gösterdiği biliniyor. Raziye Beyhan'ın konuyla alakasız ortaya attığı iddialar nedeniyle Müge Anlı'nın da dikkatini çektiği düşünülmekte.