Müge Anlı’da Cemal Uzun Davasında Son Noktaya Gelindi! Cemal Uzun Şüpheli Ölümü Kafaları Karıştırdı!

Müge Anlı’da Cemal Uzun Davasında Son Noktaya Gelindi! Cemal Uzun Şüpheli Ölümü Kafaları Karıştırdı!

Kayseri'de 7 yıl önce korkunç bir cinayet gündeme gelmişti. 40 yaşında olan Cemal Uzun pompalı bir tüfekle katledildi. Bunun üzerine ağabeyi Nuri Uzun, Müge Anlı'nın programına katılarak yardım istedi. İşte haberin tüm detayları...

7 yıl önce Kayseri'de Cemal Uzun cinayeti ile birlikte Nuri Uzun, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istediğini söyledi. Bunun ardından cinayeti şüphelisi olarak gözaltına alınıp tutuklanan Nuri Uzun hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Büyükşen cinayeti ile benzer noktaları olan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. 3 Haziran 2014 yılında Sarıoğlan ilçesi Palas Mahallesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. Cemal Uzun’un evine giren kar maskeli kişiler olayın öncesinde nişanlanan Adeviye Uzun’un altınlarını çalmaya kalkıştı. 

Bu esnada 15 yaşında olan Adeviye Uzun karnından ve kolundan bıçaklandı. Boğuşma seslerinin ardından yatak ortasına Cemal Uzun girdi. Çıkan arbede esnasında tüfekle vurularak öldürüldü. Tedaviye alınan Adeviye Uzun sağlığına kavuştu. Fakat cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada ise şüphelilere bir türlü ulaşılamadı.

Nuri Uzun, kardeşini öldüren kişilerin bulunmasını talep etti

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 7 yıl aranın ardından cinayet dosyasını tekrardan açtı. Böylelikle ekipler Kayseri genelinde bine yakın kişi ile yüz yüze görüşerek ifade aldı. Aile üyelerinin üzerine yoğunlaşan emniyet güçleri öldürülen Cemal Uzun'un eşi Fadime Uzun kardeşi Nuri Uzun ve kardeşinin eşi Necla Uzun’u gözaltına aldı. Bütün suçlamaları reddeden abi Nuri uzun tutuklandı.

Cemal Uzun’un eşi Fadime Uzun ve yengesi Necla Uzun ise serbest bırakıldı. Cinayetin baş şüphelerinden biri olan Nuri Uzun televizyon programına katılarak Cemal Uzun’u öldüren kişilerin yakalanmasını istedi. Bunun ardından Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanmak üzere iddianame düzenlediği ortaya çıktı.

Nuri Uzun, suçlamaları kabul etmedi

Emniyet güçleri tarafından düzenlenen iddianamede Nuri Uzun’un kardeşi kasten öldürmek suçundan müebbet ağırlaştırılmış hapis cezası istendi. Nuri Uzun eşi ile uyuduğu zaman bir ses duyduğunu fakat o esnada çocukların ses yaptığını düşündüğü için dışarıya çıktığını dile getirdi. O esnada kar maskeli elinde av tüfeği olan birini gördüğünü söyleyerek namlusunu kendisine doğrulttuğunu ve o kişilerin altınları çalmak için geldiklerini söylediğini açıkladı. Bu esnada abisinin bu kişinin önüne çıktığını ardından aralarında arbede yaşandığını söyleyen Nuri Uzun, abisine altınları verelim diye bir ettiğini anlattı.

Hırsızlara altınları verdiğini söyleyen Nuri Uzun ardından eşinin bilezikleri getirmesini söylediğini ve bu esnada silahın patladığını açıkladı. Ağabeyinin bu esnada vurulduğunu söyleyen Nuri Uzun, tüfeği bulamadığını o günden sonra yengesini hiç görmediğini, ambulansı arayıp 2 ambulans talep ettiğini iddia eden Nuri Uzun ağabeyini kendisinin öldürmediğini söyleyerek suçsuz olduğunu ifade etti.