Müge Anlı'da Canlı Yayında Yumruk Yumruğa Kavga! Güvenlik Görevlileri Canlı Yayını Bastılar..

Müge Anlı'da Canlı Yayında Yumruk Yumruğa Kavga! Güvenlik Görevlileri Canlı Yayını Bastılar..

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da yumruk yumruğa kavga çıktı. Programdaki kavganın çıkış nedeni ise şaşırttı. İzleyiciler anlık olarak yaşanan olayı izledi. Yetkililerin ayırması sonrasında kavga yarıda kesildi. İşte gündemde bomba etkisi yaratacak tartışma ve çok daha fazlası haberimizde...

Müge Anlı'da bu sefer yumruklar konuştu. Programda tartışmalar kimi zaman karşılıklı saldırıya dönüşebiliyor. Kavganın önlenmesi için program yetkililerinin devreye girdiği belirtildi. Bu gelişmelerle beraber yaşananlar gözler önüne serildi. Pek çok kişi böyle bir şeyin yaşanmasını beklemiyordu. Dolayısıyla ATV programında yer alan detaylar herkesi şaşırtacak. Programda bizleri neler bekliyor? Cinayet şüphelisi şahıs ile görgü tanığı arasında yaşanan tartışma gündemde şok etkisi yarattı.

Tartışma Kavgaya Döndü!

Muhammet Burhan cinayetinde görgü tanığı olarak bilinen Mesut Kaya'nın sözleri gündemde bomba etkisi yarattı. Selami Şen, tanığın ifadelerine daha fazla dayanamadı ve tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan arbede kısa süre içerisinde son buldu.

Sert Sözler Edildi!

Öte yandan Selami Şen için konuşan Mesut Kaya, "Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin." sözlerini sarf etmesiyle birlikte tartışmanın fitilini ateşledi.