Müge Anlı'da Canlı Yayında İki Sevgili Arasında Kavga Çıktı!

Müge Anlı'da Canlı Yayında İki Sevgili Arasında Kavga Çıktı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programına iki sevgili damgasını vurdu. Paraları alıp kaçtığı iddia edilen kadın canlı yayına çıktı. Sevgilisi hakkında öyle sözler sarf etti ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Çünkü zorla dilendirildiği ve hatta çeşitli yalanlar söylediği belirtiliyor. Peki hangi sevgili dolandırıcılık yaptı?

Müge Anlı'ya katılan Yadigar Kepçe, sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia ediyordu. Kendisinin paralarını alarak kayıplara karıştığını ifade etti. Bir haftadan fazladır kayıp olan Yeli Kiviz'le ilgili yeni bir bilgiye ulaşıldı. Kendisi canlı yayına çıktı ve iki sevgili yüzleşti. Bu yüzleşmede öyle gerçekler ortaya çıktı ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi.

Yeliz Kiviz Dilendirildi mi?

Yeliz Kiviz, Silivri'de yaşayan birinin iddialarına göre dilendirilirken görüntülendi. Yadigar Kepçe'nin Yeliz Kiviz'i dilendirdiği söyleniyor. Kendisinin pek çok suç işlediği ve sabıkasının boş olmadığı belirtildi. Tüm bu gelişmelere nazaran Yeliz Kiviz de bazı sözler sarf etti. Kendisini tanıtırken Yadigar Kepçe olarak tanıtmadığını söyledi. Pek çok meslekte çalıştığını ve şu an dahi aklına gelmeyen işler yaptığını ifade etti. Kiviz'e göre kendisini sürekli olarak kandırdı.

Seyirciler Kime İnanacak?

Bir yandan paraları alıp kaçtığı iddia edilen Yeliz Kiviz, diğer yandan türlü yalanlar söylediği ve sevgilisini dilendirdiği iddia edilen Yadigar Kepçe duruyor. İkili arasındaki diyaloglara göre seyircilerin kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu karar vermesi çok uzun sürmedi. Müge Anlı'da daha ne gibi gelişmelerin yaşanacağını yakın zamanda öğreneceğiz.