Müge Anlı'da Bir Kayıp Daha Bulundu! Genç Kadının Kaçırıldığı Düşünülüyordu!

Müge Anlı'da Bir Kayıp Daha Bulundu! Genç Kadının Kaçırıldığı Düşünülüyordu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dair bilinmeyenler ortaya çıktı. 38 yaşındaki 3 çocuk annesi kadının nereye gittiği merak edilmekteydi. Kaçırıldığından şüpheleniliyordu. Ancak Müge Anlı'dan öyle bir açıklama geldi ki herkes şok oldu kaldı. İşte güncel detaylar haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan merak edilenlere dair neler biliyoruz? Müge Anlı ile Tatlı Sert başta olmak üzere bilinmeyenlere yer verildi. Son zamanlarda programa dair çeşitli ifadeler yanıt bulmakta. 38 yaşındaki duyma ve işitme engeli bulunan Nurhan Birgin'in kayıp olması dikkat çekmişti.

3 Çocuk Annesi Kadın Kaçırıldı mı?

3 çocuk annesi olan Nurhan Birgin'in kaçırılıp kaçırılmadığı konusunda endişeler vardı. Bu nedenle büyük bekleyiş sürüyordu. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verildi. Dolayısıyla Nurhan Birgin'le ilgili bilinmeyenler ise tek tek yanıt buldu. Müge Anlı, yaptığı açıklama ile yürekler su serpti.

Nurhan Birgin Bulundu!

Müge Anlı'dan gelen canlı yayın açıklaması sonrasında Nurhan Birgin'in bulunduğu öğrenildi. Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kendisinin kaçırıldığı düşünülüyordu. Güncel gelişmelere ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer verileceği belirtiliyor. Peki ya bizler başka hangi detaylara hakimiz sizlerle paylaşacağız.