Müge Anlı'da Bir Genç Kızın Hayatı Resmen Bitti! Müge Anlı Açıklama Yaptı..

Müge Anlı'da Bir Genç Kızın Hayatı Resmen Bitti! Müge Anlı Açıklama Yaptı..

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç anlar yaşanıyor. Zorla evlendirilen zihinsel engelli kız aile evine geri dönmüştü. Bir ay sonra tekrar canlı yayına çıktığında saklanan gerçekler ortaya çıktı. Genç kıza neler olduğunu kimse anlayamadı. Müge Anlı bile ne diyeceğini bilemedi. Peki Müge Anlı programında neler yaşanıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına daha önce de katılmış olan bir kızın son hali çok üzdü. Seyirciler, aradaki değişime inanmak istemedi. Daha önce programa katılan Melahat Oruç, 19 yaşında olan zihinsel engelli kızının dini nikahlı ve çocuk sahibi bir adamla evlendirildiğini söyledi. Bunun istek dışında yani zorla olduğunu da ifade etti. Daha sonra bazı gelişmeler yaşandı ve Fatma canlı yayına katıldı. Eve dönme teklifini kabul eden Fatma, aile evine kavuştu. Buraya kadar her şey güzel giderken Fatma bir ay sonra tekrardan uzaktan bağlantı ile yayına katıldı. O esnada yaşananlar ise seyircileri çok üzdü.

Bir Ay Sonra Tekrar Yayındaydı

Fatma'nın bir ay sonraki görüntüsüne bakıldığında oldukça bitkin ve yorgun gözüküyordu. Üstelik saçları da kazıtılmıştı. Onu öyle gören seyirciler Fatma'ya ne olduğunu merak etti. Ailesinin saçlarını neden kazıttığı soruldu. Çünkü eski hali oldukça güzelken bir anda saçlarını neden kazıtmışlardı anlam verilemedi.

Fatma Neden Halsiz Gözüküyor?

Müge Anlı'da canlı yayına damgasını vuran zihinsel engelli Fatma'nın halsiz gözüktüğü görüldü. Halsiz olmasıyla beraber moralinin de pek iyi olmadığı ifade ediliyordu. ATV'de yayınlanan programdaki bu detay herkesi şok etmeye yetti.