Müge Anlı'da Bir Akıl Almaz Olay Daha! Tüm Servetini O Kişiye Kaptırdı

Müge Anlı'da Bir Akıl Almaz Olay Daha! Tüm Servetini O Kişiye Kaptırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında parasını kendisinden 15 yaşından küçük Cüneyt Demiral'a kaptıran birisi vardı. Safiye Çallı'nın iki ev parasını genç adama verdiği ortaya çıktı. Evlenme vaadi ile dolandırıldığını iddia eden Çallı, parayı nasıl geri alacak? Müge Anlı'da bu konuya değinildi.

Müge Anlı'ya damgasını vuran olayda 47 yaşındaki kadın kendisinden 15 yaş küçük biriyle evlenmek için ona borç verdi. Aynı zamanda evlerini satarak ona büyük bir maddi imkan sağladığı ortaya çıktı. Daha sonra adamın evli olduğu ortaya çıkınca işler tersine döndü. Birikimini geri  isteyen Safiye Çallı, Cüneyt Demiral'ın canlı yayına gelmesiyle beraber önemli sözler sarf etti.

Arabasını Verdi!

Cüneyt Demiral ise değeri 50 bin TL olduğu belirtilen bir araba vererek borcunu kısmen ödemeye çalıştığı. Nakit olarak ise 80 bin TL'lik ödeme yapacağı öğrenildi. Ancak kendisine verilen paranın 700 bin TL'yi aştığı söyleniyor. Arabasının çok yaktığını ifade ederek paranın oraya gittiğini söylemesi ise herkesi çıldırttı.

Parasını Geri Alabilecek mi?

Safiye Çallı'nın tüm birikimini geri alması için çeşitli girişimler sürüyor. Ancak bu parayı nasıl alacak ve yasal çerçeve içerisinde mümkün olacak mı bilinmemekte. Seyirciler, güncel detayları takip edebilmek adına ATV'deki Müge Anlı programını izliyor. Bakalım önümüzdeki hafta bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor olacak.