Müge Anlı'da Bebeğin Ölümüne Kimin Neden Olduğu Ortaya Çıktı

Müge Anlı'da Bebeğin Ölümüne Kimin Neden Olduğu Ortaya Çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin takip ettiği programda Küçük Meryem'in ölümüne kimin neden olduğu araştırılmakta. Annesinden öyle açıklamalar geldi ki izleyenlerin kanı dondu...

Müge Anlı'da bebeğin ölümü kaza mı yoksa cinayet mi merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programdaki güncel detaylar ortaya çıktı. Dolayısıyla güncel olarak neler bildiğimize yönelik çeşitli ifadelere yer vereceğiz. ATV'deki program hakkında bilinmeyenler ve dahası ortaya çıkacak. Dolayısıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Küçük Meryem hakkında çeşitli detaylar konuşuldu.

Küçük Meryem'in Katilini Annesi Açıkladı!

Küçük Meryem'i kimi öldürdüğü konusunda annesinden gelen açıklamada sevgilisi gösterildi. Sevgilisinin kızını öldürdüğünü itiraf eden genç kadın, canlı yayında hüngür hüngür ağladı. Recep ise bu konuda yanlış olduğuna yönelik açıklamada bulundu ve sevgilisinin kendisine öldürdüğüne yönelik mesaj attığını söyledi. Dolayısıyla iki taraf da birbirini suçladı. Bu gelişmeden sonra Recep hakkında bir işlem daha uygulandı.

Recep Gözaltına Alındı

Recep, tekrardan ifade vermek üzere gözaltına alındı. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi şok oldu. ATV'deki programa dair bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Müge Anlı bile bir süre ne diyeceğini bilemedi.