Müge Anlı'da Arife Gökçe Bulundu mu? Sinan Sardoğan Herkesi Sinirlendirdi!

Müge Anlı'da Arife Gökçe Bulundu mu? Sinan Sardoğan Herkesi Sinirlendirdi!

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla birlikte pek çok detay aktarıldı. Sinan Sardoğan'ın açıklamaları tepki üstüne tepki çekiyor. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Müge Anlı bile bu yanıtları duyunca şok oldu kaldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla birlikte Sinan Sardoğan gündemden düşmüyor. Son olarak Hamide ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

Hamide İçin Neler Söyledi?

Çilek götürme konusuna ilişkin Müge Anlı "Sen çilekleri götürdüğün zaman Hamide Teyze'den nasıl bir karşılık bekliyordun? O da çilekleri kabul ettiği için aslında seni beğenmiş mi oluyordu" diye sorunca Sinan, "Evet. Çocuklarım karışamaz diyordu bana" dedi. Sinan 'Ben bir çay suyu koyayım da sen bir bak dedi. Ben bir üstümü değiştireyim dedi. Bir geldi, cıbıl çıplak karşıma. Yemin ediyorum zor kaçtım" dedi.

Saçmalık İfadesini Kullandı!

Müge Anlı, Sinan'a Arife Gökçe'yi özleyip özlemediğini sordu. Sinan ise "Niye özlemeyeyim ki. Bulunsun. İnşallah bulunur. Seyirciler yanda ağladığımı söylesin." dedi. Bunun üzerine Anlı "Ama sen onun için ağlamıyorsun, Hamide bana bilmem ne teklif etti, onun için çok gücüme gitti deyip ağlıyorsun. Arife teyze için hiç ağladığını duymadım ben senin" şeklinde konuştu. Sinan ise "Ağlamadım. Niye ağlayayım ki. Anam mı babam mı? Kim anne gibi davranıyordu. Hep onlar saçma. Mesela Hamide olsun. 'Oğlum, her şeyim, bitanem, paşam' bunlar saçmalık olarak söylüyordu." dedi.