Müge Anlı'da Ailesinin Tüm Servetini Kripto Parada Batırdı! 12 Milyon TL'lik Para Yok Oldu!

Müge Anlı'da Ailesinin Tüm Servetini Kripto Parada Batırdı! 12 Milyon TL'lik Para Yok Oldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. 12 milyon TL'lik kripto parayı batıran çocuk, ailesinden özür diledi. Ailesi ile helalleşmek için canlı yayına bağlandı. Babasının üzerine olan araçları ve evi satarak kayıplara karıştı. ATV programındaki bu detay herkesi üzdü.

26 yaşındaki Uğur Durkan, ailesinin tüm servetini kripto parada bitirdi. Bu hamlesi sonrasında evi terk ettiği belirtildi. 20 küsür araç ve bir adet lüks daireyi sattığı bilgisine ulaşıldı. Üstelik 2 milyon TL değerindeki evi 900 bin TL'ye sattığı belirtildi. Tüm bu gelişmelerden sonra Müge Anlı'ya başvuran aile, oğullarının nerede olduğunu merak ettiğini söyledi. Hayatından endişe duyduklarını da aktardı.

Oğlu Canlı Yayına Bağlandı!

Oğul Uğur Durkan, canlı yayına bağlanarak ailesinden helallik istedi. Yaptığı sonrasında pişman olduğunu belirten Uğur, helallik çağrısını yineledi ve ne yaptığının farkında olduğunu söyledi. Belirtildiği üzere 20 küsür araç değil 14 araç ve 1 evi sattığını belirtti. İzleyiciler adeta şok oldu.

Kripto Parada Batırdı!

 12 milyon TL'lik parayı kripto para borsalarında harcadığı ortaya çıktı. Yatırımlarının değer kaybetmesi üzerine ciddi anlamda para kaybı yaşadığı belirtildi. Bu gelişme sonrasında ailesinin emekli maaş ile nasıl geçineceği merak ediliyor.