Müge Anlı'da Aile İçi İlişkinin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'da Aile İçi İlişkinin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'nın programında eşinin yeğeni ile kaçtığı öğrenilen bir kişi, tepkilerin hedefi oldu. 3 çocuğunu ortada bırakarak yasak ilişki yaşadığı öğrenildi. Bu olaydan sonra eşi, kaçan kadının geri dönmesini istedi. Ancak canlı yayında öyle sözler söylendi ki Müge Anlı kendini tutamadı. İzleyiciler Müge Anlı'yı alkışlamaktan geri durmadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran bir olay izleyicileri kahretti. Seçer Kaygısız, yaptığı açıklama ile eşi Hatice Kaygısız'ın kendi yeğeni ile kaçtığını belirtti. Yeğeni hakkında bazı bilgiler de verdi. Daha önce suç kaydı olduğuna dikkat çekti. Aralarında yaşananlardan ötürü kilo verdiğini de aktardı. Eşine seslenerek onun geri gelmesini istedi.

3 Çocuk Ortada Kaldı

Hatice Kaygısız'ın başka biriyle kaçması üzerine 3 çocuğunu yalnız bıraktığı ortaya çıktı. Yalnızca baba olarak Seçer Kaygısız'ın çocuklarına baktığı öğrenildi. Tüm bu gelişmeler ışığında eşinin programa bağlanması ve kendini ifade etmesi pek çok şeyi açığa çıkardı. Müge Anlı bile sinirlerine hakim olamayarak tepkisini ortaya koydu. Çünkü hem ailesini yarı yolda bırakması hem de eşini aldatması sorundu.

Eşinin Eve Dönmesini İstedi

Canlı yayında 12 yıllık eşinin evine dönmesini isteyen Seçer Kaygısız, tüm bu yaşananları affedeceğini belirtti. Yanlıştan en kısa sürede dönmesi gerektiğini söyledi. Ancak Hatice Kaygısız, çıktığı programda kendini savundu ve dikkat çekti. Müge Anlı ise yaptığının yanlış olduğunu vurgulayarak hemcinslerine hakaret saydığını ifade etti.