Müge Anlı'da 40 Yaşındaki Adam Eniştesi Tarafından Şantaja Uğradı! İstismar Edildi! Eniştenin İlk Olayı da Değil!

Müge Anlı'da 40 Yaşındaki Adam Eniştesi Tarafından Şantaja Uğradı! İstismar Edildi! Eniştenin İlk Olayı da Değil!

Müge Anlı programına katılan 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, kendisini evlilik vaadiyle kandıran 20 yıllık eniştesi tarafından bir ormanda istismara uğradığını ve çıplak resimlerinin çekildiğini ifade etti.

ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı programında bir ilk yaşandı. Öyle bir olaya şahit oldular ki kimse şaşkınlığını gizleyemedi. 20 yıllık eniştesi, 40 yaşındaki "Abdurrahman Çığ" kandırdığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

ORMANA GÖTÜRÜP İSTİSMARDA BULUNDU!

Abdurrahman Çığ, eniştesine  500 bin liralık senet imzaladı. İmzalama sebebi ise evlendirme vaadinde bulunma.  Daha sonra şantaj yaparak Abdurrahman Çığ ormana götürüp çıplak resimlerini çekmiş. İddialara göre de ayrıca istismarda bulunmuş. Abdurrahman Çığ resimleri alarak çözüm bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu.

ENİŞTENİN İLK OLAYI DEĞİL!

Yapılan araştırmalara göre eniştenin hakkında tecavüz ve dolandırıcılık suçlamaları da bulunuyor. Onun dışında 2019 yılında  ölümle sonuçlanan bir olayın olduğu da öğrenildi. İsa adındaki enişte daha önce yapmış olduğu peyniri yiyen 9 kişilik aile sağlık sorunu yaşamış aralarından 1  kişide yaşamını yitirmiş.

ÜFÜRÜKÇÜ HOCAYA GÖTÜRÜP PARASINI ALMIŞLAR!

Olayların ardı arkası kesilmiyor. Dolandırıcılık yaptığı, istismarda bulunduğu ve dini duyguları da  istismar ettiği öğrenildi. Afyon'da bir  üfürükçü hocaya da götürüldüğü ve kısmetinin bağlı olduğunu bu yüzden evlenemediğini inandırarak üfürükçü tarafından okunarak kısmetinin açıldığını ikna etmişler ve 3 bin lira parasını da almışlar