Müge Anlı'da 27 Yaşındaki Genç Kripto Para Yüzünden Canına Kıydı! Ailesi ve Müge Anlı Göz Yaşlarını Tutamadı!

Müge Anlı'da 27 Yaşındaki Genç Kripto Para Yüzünden Canına Kıydı! Ailesi ve Müge Anlı Göz Yaşlarını Tutamadı!

Bu hafta Müge Anlı programında kripto para olayı vardı. Kripto para bir gencin yaşamında mal oldu. Ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. 27 Yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu.

Müge Anlı olaya müdahale olur olmaz Jandarma ekiplerini ile kendi ekibini ayağa kaldırmış oldu. Yıkılmış anne gözyaşları içerisinde çocuğunun başına gelebilecek ihtimalleri sıraladı. 27 yaşında ve sınava hazırlanmakta olan Abdülkadir için çalışmalar başlatılır başlatılmaz canlı yayına bir telefon bağlandı.

Ekranlarda Görünce Şok Oldu!

Abdülkadir`in arkadaşı olmuş olduğu iddia eden kişi; “Abdülkadir benden kaybolduğu gün 1400 lira para istedi. Bende verdim, bana “Akşam söz vereceğim” dedi ama aradım ulaşamadım. Açmadı telefonlarımı şimdi ekranlarda görünce şok oldum. Sürekli arkadaşlarından borç alırdı” sözlerini sarf etti. Sonrasında, skandal olaylar peş peşe yaşandı!

Özellikle Akşam Vakti!

Sapanca`da ormanlık bir alanda kaybolmuş olduğu düşünülen Abdülkadir Bey için Müge Anlı`nın ekipleri çalışmalara başlatılması ile apar topar ormanlık alana gitmişlerdi. Bir çok kişi defineciler tarafından çukur açılmış olduğu göstermekte olan ekip; Müge Hanım, derinlikleri oldukça fazla. Buraya düşen insanın çıkma şansı neredeyse az. Özellikle akşam vakti" sözlerini ön plana sürdü.

Annesi Göz Yaşlarına Boğuldu!

Göz yaşlarını tutamayan anne ise Müge Anlı`ya yalvarmaklı bir halde; “Müge Hanım sana güvenip geldim. Ne olur oğlumu çıkart. Borcu falan varsa ben yardımcı ödeyim ben sağdan soldan para alayım. Elinde hep telefonu olurdu. Cebindeki kartların haddi hesabı yok” sözleri üzerine Müge Anlı ise “Kripto para ve uyuşturucu gibi bir şeyler seziyorum ama ben düştüğünü düşünmüyorum”  sözlerini sarf etti.

Müge Anlı ile ekipleri çalışmalarına hızla devam ederken, Abdülkadir`in öldürülmüş olabileceği yönünden iddialarda stüdyoda konuşuldu. Bu iddialar üzerine anne yıkıldı.