Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Hilal Manevi Babam Dediği Adama Kaçtı!

Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Hilal Manevi Babam Dediği Adama Kaçtı!

18 yaşındaki Hilal'in 50 yaşında Süleyman isimli ve üfürükçü olduğu iddia edilen biriyle kaçması şaşırttı. Manevi baba diye isimlendirdiği kişiyle aşıkmş gibi pozlar paylaşması da Müge Anlı'nın tepkisini çekti. ATV'deki programda neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 yaşındaki Hilal'in 50 yaşındaki manevi babam diye  isimlendirdiği birine kaçması dikkat çekti. Süleyman için manevi baba dedikten sonra birlikte kalpli fotoğraflar paylaştıkları öğrenildi.

Manevi Babalık Bu mu?

Hilal  ‘’Babamın şimdi mi babalık yapası geldi? Süleyman’a kaçmadım. Süleyman’ın yanında güvendeyim. Babam bana babalık yapmadı, bende baba arayışına girdim. Süleyman benim manevi babam. Ailemle görüşmek istemiyorum. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Gayet aklım başım yerinde.'' ifadesine yer vermişti. Ancak üfürükçü olduğu belirtilen biri ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Müge Anlı Tepki Gösterdi!

Müge Anlı ise yaşananlara tepki gösterdi ve "böyle manevi babalık mı olur" diye sitemde bulundu. Olayla ilgili nasıl bir gelişme yaşanacak ve acılı aile tepkisini nasıl belli edecek önümüzdeki günlerde göreceğiz.