Müge Anlı Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak! RTÜK Son Açıklamayı Yaptı! Müge Anlı Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Müge Anlı Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak! RTÜK Son Açıklamayı Yaptı! Müge Anlı Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugüne kadar kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Faili meçhul cinayetleri çözen Müge Anlı, böylelikle rakiplerini sollamayı başardı. Program yeni sezonda ekranlara gelecek mi?

Geçtiğimiz yıllarda kadınların suiistimal edilmesine karşılık evlilik programlarını kaldıran Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) bu defa başka bir olayla gündeme bomba gibi düştü. Cinayet olayları, cinsel istismar ve aile içi şiddetin yer aldı gündüz yayınlanan programlarında yayından kaldırılması adına çalışmalar başlattı.

Gündüz kuşağı programların akıbeti ne olacak?

Gündüz kuşağı programların akıbeti ne olacak? Uzun süredir ekranlarda yayınlanan Müge Anlı ve Esra Erol Bu karar karşısında nasıl bir tavır sergileyecekleri ise şimdiden merak söz konusu oldu. RTÜK gelen şikayetleri değerlendirerek tepkileri üzerine kadınların suiistimale uğradı evlilik adına yapılan programları ekranlardan tamamen kaldırdı. Evlilik programlarının kaldırılmasının ardından bunların yerine cinsel istismar, cinayet, kayıp ve aile içi şiddet gibi konuları barındıran programlar gündeme geldi.

RTÜK programlar adına çalışmalar başlattı!

RTÜK programlar adına çalışmalar başlattı! RTÜK insanların sorgulandığı, yargılandığı ve toplum değerleri ile örtüşmeyen programlar ile alakalı düzenlemeye gidiyor. Alınan bilgiler neticesinde uzmanlar bu çalışmaların Eylül ayına kadar tamamlanacağını açıkladı. Yani 17 gün sonra programlar ile alakalı her şey netlik kazanacak. Gündüz kuşağı programlarını kaldırma kararı alan RTÜK bu programların değer ve yargıları suiistimal ettiğini, toplumu ileriye taşıma noktasına getirdiğini belirtti.

Çalışmalar aralık ayına kadar sarkabilir

Çalışmalar aralık ayına kadar sarkabilir. Bu çalışmalar RTÜK tarafından eylül ayına kadar tamamlanıyor. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde karar alınması ve sunumu kasım ve aralık ayına kadar sarkabilir. Programların henüz olarak kaldırılacağı belli değil. Henüz taslak aşamasında olan bu çalışma alınacak bir karardan sonra programların akıbetini de belirleyecek. Ayrıca bu karar sonrası özellikle senelerdir ekranlarda olan Müge Anlı ve Esra Erol’un nasıl tepki vereceği ise merak söz konusu oldu.