Müge Anlı Yaptığı Açıklama ile Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Müge Anlı Yaptığı Açıklama ile Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Müge Anı'nın dolandırıcı baba oğula verdiği yanıt çok konuşuldu. Kadınları mağdur durumda bırakarak onların üzerinden kredi çeken ikili hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Peki programda tam olarak neler yaşandı? İşte ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e ilişkin merak edilenler...

Müge Anlı, Derya Cihan ve diğer kadınlarına baba oğul tarafından dolandırılmasına sert çıktı. İnşaat firmasında çalışmak için işe giren Derya Cihan, baba ve oğulun kendisiyle samimiyet kurması ile kredi çekerek dolandırıldığını söyledi. Kendisi gibi pek çok kadının bu şekilde mağdur durumda olduğunu da belirtti. Haliyle güncel gelişmeler herkesi şaşırttı. ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşanıyor?

8 Kadın Daha Dolandırıldı

Baba veya oğulun kendisine aşık ettirdiği kadınlar, zaman içerisinde onlara güveniyor ve bu şekilde istedikleri şekilde kredi çekmek durumunda kalıyorlar. Güveni sağladıktan sonra çeşitli nedenler öne sürülerek kredi çekmeleri konusunda yardımları isteniyor. Dolayısıyla bu tip gelişmeler dikkat üstüne dikkat çekti.

Müge Anlı Sert Çıktı!

Derya Cihan'ın açıklamalarından sonra ise Müge Anlı'nın sözleri gündem oldu. Müge Anlı, yaptığı açıklamada canlı yayına bağlanan kişi için "Burası mahkeme kapısı değil, burası insanların mağduriyetlerini paylaştığı yer. Siz de kadınların duygularıyla oynayarak bu paraları toplamışsınız. Bir siz için, bir de oğlunuz için arıyorlar. Yaptığınızdan biraz utanın, boynunuzu eğin, mahcubum deyin. Bu hayatta mahcubiyet denen birşey vardı. Arlı, namuslu, haysiyetli, şerefli insanın yüzü kızarır. Yüzünüz kızarsın." ifadelerini kullandı.