Müge Anlı ve Sinan Akçıl'ın Sevgili Sevgili mi? Sinan Akçıl'ın Bu Sözleri İddiaları Doğruluyor!

Müge Anlı ve Sinan Akçıl'ın Sevgili Sevgili mi? Sinan Akçıl'ın Bu Sözleri İddiaları Doğruluyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki son dakika gelişmesi şaşırttı. Müge Anlı'nın sevgilisi mi var? Sinan Akçıl ile birliktelik yaşadığı düşünülüyor. Bu haberin hemen ardından merak edilen sorular yanıt buldu. İkili yemek yerken de görüntülenmişti. Şimdi ise sosyal medya Müge Anlı ve Sinan Akçıl'dan açıklama bekliyor.

Müge Anlı ve Sinan Akçıl arasında bir şey mi yaşanıyor? Pek çok kişi güncel gelişmeleri araştırmakta. İkilinin sevgili olduğu iddia edildi. Daha önce birlikte yemek yerken görüntülenmişlerdi. Ancak aralarında bir şey olmadığı ve arkadaşça yemeğe çıktıkları düşünüldü. Şimdi ise sosyal medya bu haberi konuşuyor.

Müge Anlı'nın Sevgilisi mi Var?

Özel hayatı sır gibi saklanan Müge Anlı, sırf bu yüzden adından sıkça söz ettirmekte. Kimi zaman aile üyeleri ile gündeme gelse de bu sefer özel hayatı daha çok sevgili iddiaları ile anıldı. Söz konusu kişinin pop şarkıcısı Sinan Akçıl olması ise heyecanlandırdı.

Müge Anlı'yı Öve Öve Bitirememişti

Öte yandan Sinan Akçıl'ın Müge Anlı'yı programında övdüğü anlar da hatırlanıyor. Kendisinden ilham alarak şarkı yazdığını söylemişti. Akçıl, yaptığı açıklamada ''Çok acil kaybım var. Durum çok acil diyordun. Ben de bu sözünü şarkı sözüne çevirdim. Burada acı çeken insanların ortak sözleri oldu. Klibi yaparken programdan esinlendim. Allah seni Türkiye'den eksik etmesin. Herkesin duası senin üzerine’’ sözlerine yer vererek ünlü sunucuyu öve öve bitirememişti.