Müge Anlı ve Rahmi Özkan Duydukları Karşısında Sinir Krizi Geçirdi! Elleri Ayakları Titredi!

Müge Anlı ve Rahmi Özkan Duydukları Karşısında Sinir Krizi Geçirdi! Elleri Ayakları Titredi!

Müge Anlı ve Rahmi Özkan Duydukları Karşısında Sinir Krizi Geçirdi! Elleri Ayakları Titredi!

Müge Anlı ve Tatlı Sert Programında büyük gelişmeler yaşanıyor! Adam, yaşlı kadında sapıklık yapmamak için haraç aldı! Müge Anlı canlı yayında sinirden eli ayağı titredi! Rahmi Özkan sinirden kızardı ve sapıklık yapan adama büyük tepki gösterdi! "Bu adam gerçekten bir ırz düşmanı" sözleri ifade edildi!

Müge Anlı ve Tatlı Sert Programında Arife Gökçe'nin kaybolmasının hemen ardından ortaya çıkmış detaylar büyük dehşet verdi. Sinan'In köydeki tüm kadınlara musallat olmuş olduğu ve cinsel içerikli mesajlar attığı söyleniyorken tüm şüpheler Arife Gökçe'nin de bir cinayete kurban gitmiş olabilecek olduğu üzerine toplanıldı. ATV ekranlarında yayınlanmakta olan programda Sinan ile alakalı art arda gelen telefonlarda yapmış olduklarına dair anlatılmış olanlar stüdyodaki herkesin isyan etmesine sebebiyet verdi. Müge Anlı ile Avukat Rahmi Özkan'ın sinirden patlamış olduğu o anlar, yayına büyük damga vurmuşken bir kişinin Sinan'a çocuklarını rahat bırakması için haraç bile verdiği açığa çıktı.

"BU ADAM GERÇEKTEN BİR IRZ DÜŞMANI"

Hakkında çok sayıda kişinin telefon ile bağlandığı ve mide bulandırmış detaylar anlattığı Sinan ile ilgili Müge Anlı "Bu adam gerçekten bir ırz düşmanı. Ben bunu söylemekten bir çekince duymuyorum bu kadar bağlanandan sonra." sözlerini ifade etti. Gelmiş olan telefonlardan hemen sonra Sinan'ın atmış olduğu cinsel içerikli mesajlar nednei ile bazı kişilerin evini bazı kişilerin ise şehir değiştirmiş olduğu açığa çıktı.

"CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR ATTI BANA"

15 yıl öncesinde Sinan yüzünden evi terk etmiş ve ismini vermek istememiş 74 yaşındaki bir kadın ise “Ben Sinan, Kadir ve Mustafa yüzünden köyümü terk ettim. Üçünden de şikayetçiyim. Kendi kendimi yiyorum burada. Kadın 12 gündür kayıp. Bu kadın nerede, biz kaçtık kurtulduk, bu kadın nerede? Cinsel içerikli mesajlar attı bana. Senin eşin yok, şöyle olur böyle olur. Söyleyemeyeceğim kelimeler var.” sözlerini dile getirdi.

Sinan ise tanımamış olduğunu söyleyince Arife Gökçe'nin oğlu "O kadar çok kadına sapıklık yaptın ki hangi birini hatırlayacaksın değil mi?" sözlerini ifade ederek büyük tepki gösterdi.

 


15 YILDIR MİLLETİN KARISINA, KIZINA TACİZDE BULUNUYOR"
Telefondaki kadın İstanbul'da da Sinan'ın kendisini bulmuş olduğunu söylerken, , “Taşındığım yerden de taşındım. Böyle bir şey olamaz ya. Çocuğumun başı belaya girecek diye korktum. Kadir’le Mustafa tetikliyor beni dedi.” şeklinde sözlerini ifade etti.

Müge Anlı ise Sinan’a “Sen niye herkese musallat oluyorsun, senin o gün Arife Hanım’ın sokağında ne işin vardı?” diye sordu.

İsmini vermek istememiş ve telefona bağlanmış başka bir kadın daha aynı köyden olduğunu söyleyerek “Bu adam 15 yıldır milletin karısına, kızına tacizde bulunuyor. Yeter Damar ölümlerden döndü. Kadının başını defalarca yardı.” dedi. Müge Anlı “Neden yardın?” diye sorunca Sinan “Üstüme gelmişlerdi” cevabını iletti.

Telefondaki kişi ise "Yeter Hanım’ın kızına sapıklık yaptı bu. Kadın taşındıktan 1 yıl sonra köye geldi, evinin etrafında sabahtan akşama kadar döndü.” sözlerini dile getirdi.

"ÇOCUĞUNUZU RAHAT BIRAKSIN DİYE HARAÇ VERMİŞSİNİZ"

Müge Anlı da “Bir de siz çocuğunuzu rahat bıraksın diye resmen haraç vermişsiniz yani” şeklinde konuştu. Kemal Bey, “Benim 75 yaşındaki annem dün bunu izlerken yine ağladı. Annem 50 yaşındayken karakola gitti bunu şikayet etmeye.” ifadelerini dile getirdi.

"KÖYÜN YAŞLI KADINLARINA MI DADANDIN?"

Müge Anlı “Hiç kadın arkadaşın olmadığı için köyün böyle yaşlı kadınlarına mı dadandın?” diye Sinan’a sorunca Sinan, “Mesaj attım, atmadım değil ama böyle bir şey yapmadım” sözlerini ifade etti.