Müge Anlı ve Esra Erol'un ATV Hayatı Resmen Bitti! Yerine Gelen Program ve İsim Şimdiden Belli Oldu..

Müge Anlı ve Esra Erol'un ATV Hayatı Resmen Bitti! Yerine Gelen Program ve İsim Şimdiden Belli Oldu..

Müge Anlı ve Esra Erol'a yeni bir rakip geliyor. Bu sefer işler baştan aşağı değişecek. Öyle ki ATV programlarının reytingleri düşebilir. Peki ya hangi ünlü isim program sunuculuğuna soyunacak? Kendisini çok yakından tanıyoruz. İşte ekranların tozunu attıracak ve reyting rekorları kıracak o isim...

Müge Anlı ve Esra Erol'un sunduğu programlar reyting rekoru kırıyor. Öyle ki program sunucularının elde ettiği başarı tartışılmaz derecede yüksek. Ancak yaşanan gelişme ile birlikte önemli bir rakibin geleceği vurgulandı. Rakiple ilgili çeşitli sorular soruluyor. Reality Show üzerine bir program yapılacağı belirtildi. Peki ya hangi ünlü ismi artık sunucu olarak göreceğiz. Diğerlerinin işi biraz daha zor olacakmış gibi gözüküyor. Reytingler bölünmek zorunda kalabilir.

Ece Erken Program Sunacak!

Ece Erken, yaptığı açıklama ile yeni programın sinyalini verdi. Ünlü isim, magazin programı olmayacağını belirterek Müge Anlı ve Esra Erol'a resmen göz kırptı. Çeşitli dosyaları ve vakaları incelemesi bekleniyor. Haliyle bu durumla beraber ünlü ismin ekranlara dönüşü resmen duyurulmuş oldu.

Reyting Rekorları Kırabilir

Öte yandan geçmiş yıllardan bu yana sunuculuğu ile adından söz ettiren Ece Erken, başarılı performans sergilemesi durumunda reyting rekorları kırabilir. Bu nedenle kendisi yakından takip ediliyor olacak. Bakalım gerçekten de Müge Anlı ve Esra Erol gibi önemli rakiplerini alt edebilecek mi?