Müge Anlı ve Acun Ilıcalı Anlaştı! Müge Anlı TV8 İle Anlaştığını Resmen Duyurdu

Müge Anlı ve Acun Ilıcalı Anlaştı! Müge Anlı TV8 İle Anlaştığını Resmen Duyurdu

Müge Anlı'dan gelen haber herkesi şaşırttı. Ünlü sunucu TV8'deki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılacak mı? Başarılı ismin yakın zamanda şarkı söyleyeceği görüntüler yayınlanabilir. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten sonra katılacağı Acun Ilıcalı programı...

Müge Anlı, ATV ekranlarında yayınlanan programı ile pek çok vakanın peşine düşüyor. Kimi zaman kayıp vakaları ile ilgilenirken kimi zaman ise aldatma ve cinayet vakalarını çözmeye çalışmakta. Üstelik gazeteci kimliğiyle beraber olayları iyi bir şekilde analiz edebilmekte. Milyonların kalbini kazanan ünlü isimle ilgili bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın TV8'de yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılacağı haberi iletildi. Peki oyuncu ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken kendisi nasıl bir açıklamada bulundu?

Acun'un Programına mı Katılacak?

Müge Anlı'nın daha önce TRT Müzik kanalına katılarak parça okuduğunu biliyoruz. Aynı şekilde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına da katılarak bunu yapabileceği ifade edildi. O gece pek çok ünlü şarkı söyleyecek. Hal böyle olunca programa ilişkin pek çok detay paylaşıldı. Ancak Müge Anlı'dan ilginç bir hamle geldi.

Müge Anlı'dan Program Açıklaması!

Müge Anlı, yaptığı açıklama ile birlikte TV8'deki programa katılmayacağını duyurdu. İzleyiciler adeta hayal kırıklığına uğradı. Hakkında çıkan ve ortaya atılan çeşitli iddiaların asılsız olduğu öğrenildi. Müge Anlı, Acun Ilıcalı'nın programına çıkmayacak. Farklı bir planı olduğu düşünülüyor.