Müge Anlı Tüm Servetini Definecilere Kaptırdı! Müge Anlı'dan Açıklama Geldi

Müge Anlı Tüm Servetini Definecilere Kaptırdı! Müge Anlı'dan Açıklama Geldi

Müge Anlı'nın programında yaşananlar herkesi şoka uğrattı. Altınları çalınan kadın, "define avcısıyım" diyerek dolandırıldığını anlattı. Kendisini dolandırdıklarını belirttiği kişiler canlı yayına çıktı. ATV'deki programda Emniyet'in harekete geçtiği haberi geldi. Peki hangi taraf doğruyu söylüyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran bir kadın, izleyicilerin dikkatini çekti. Emine Hanım, yapmış olduğu açıklama ile adından söz ettirdi. Kendisinin altınlarını çaldığını iddia ettiği Emine Hanım ve Adem Bey hakkında çeşitli ifadelerde bulundu. Define için kendisini ikna ettiklerini ve daha sonra altınlarını aldıklarını söyledi. Yaşamış olduğu bu olaydan sonra kocasıyla da arasının bozulduğunu dile getirince olanlar oldu. Kocasının kendisini evden attığını söyledi. ATV'de yayınlanan programda ne gibi gelişmeler yaşandı merak ediliyor.

Altınları Çalındı

Definecilik yaptıklarını iddia eden Ayşe ile Adem'in Emine Hanım'ın altınlarını alması büyük şok etkisi yarattı. Bu iddianın doğruluğu üzerine araştırmalar yapılırken, ikili canlı yayına çıkarak aksi bir görüşte bulundu. Daha sonra Emniyet'ten gelen bir gelişme herkesi şaşırttı.

Emniyet Soruşturma Başlatacak!

Öte yandan Emine Hanım'ın canlı yayındaki ifadesi sonrası Emniyet'in define dolandırıcılığıyla ilgili harekete geçtiği belirtildi. Soruşturmanın başlatılmasıyla beraber gereken işlemler yapılacak. Müge Anlı'da yaşanan bu durum izleyicileri heyecanlandırdı. Çünkü Emine Hanım'ın altınlarını almak istediği belirtiliyor. Eğer gerçekten de dediği gibi bir olay yaşanır ise paraları alma ihtimali bulunmakta.