Müge Anlı Tüm Basına Ters Köşe Yaptı! Canlı Yayında Yaptığı Açıklama Herkesi Şaşırttı!

Müge Anlı Tüm Basına Ters Köşe Yaptı! Canlı Yayında Yaptığı Açıklama Herkesi Şaşırttı!

ATV'de program sunmakta olan Müge Anlı, canlı yayında kiminle evleneceğini açıkladı. Üstelik evlilik tarihi de merak ediliyor. Uzun zamandır aşk hayatıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak tüm gerçekler açıklandı. Müge Anlı, hayatını hangi isimle birleştireceğini duyurdu. İşte yeni eşine dair bilinmeyenler...

Müge Anlı'dan herkesi şok eden bir haber geldi. Ünlü sunucu, bir süredir özel hayatının gündem gelmesiyle biliniyordu. Hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmış ve arkadaşlıklarının dahi ilişki olabileceğine dikkat çekilmişti. Ancak kendisi sonunda kiminle evleneceğini açıkladı. Evlilik kararı aldığını duyurdu ve o ismi de paylaştı. Ekranlarda yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişe benziyor.

Müge Anlı Kiminle Evlenecek?

Müge Anlı, yaptığı açıklamada kiminle evleneceğini duyurdu. ATV'de program sunan ünlü isim, canlı yayında bir anda konuşmasını gerçekleştirdi. Yaptığı açıklama ile "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınızı adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var" ifadelerine yer verdi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 58 yaşındadır. Adana doğumlu olan isim, 4. sınıf Emniyet Müdürü'dür. Kendisiyle ilgili çok fazla soru sorulmaya başlandı. İnternet üzerinde sıkça araştırılma yapıldığı görüldü. Ne zaman evlenecekleri ise ayrı bir merak konusu haline geldi.