Müge Anlı Trafik Kazası mı Geçirdi? Müge Anlı'dan sevenlerini üzen haber geldi

Müge Anlı Trafik Kazası mı Geçirdi? Müge Anlı'dan sevenlerini üzen haber geldi

Müge Anlı programa sargı ile çıkınca olay oldu. Seyirciler Müge Anlı'nın başına ne geldi merak ediyor. Bileğindeki problem gün yüzüne çıktı. Yaşadığı bir kaza sonrası başına gelenleri seyircilerle paylaştı. ATV'de Müge Anlı İle Tatlı Sert programında neler yaşandı? İşte sunucunun açıklamaları ve Zeynep Ergül detayı...

Müge Anlı'nın sağlık durumu hakkında pek çok kişi araştırma yapıyor. Ünlü sunucunun programa sargılı şekilde çıkması herkesi merak ettirdi. Sevdikleri ise sosyal medyadan kendisine ne olduğunu sordu. Ancak Müge Anlı, tüm sorulara içtenlikle yanıt vererek insanların meraklarını giderdi. Bileğindeki problemin aslında neden ötürü olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı'nın Bileği Çıktı!

Ünlü sunucunun bileğinin çıktığı öğrenildi. Mutfakta yaşadığı bir kaza sonrası bileğini sargıya aldı. Kendisinin ifade ettiğine göre son durum bu şekildeydi. Ancak Zeynep Ergül'le ilgili bir detay daha paylaşınca izleyiciler şaşkınlık geçirdi. Çünkü bileğinin çıkmasında kendisinin de payı olduğu düşünülüyor.

Zeynep Ergül'den Sonra Başladı

Daha önceki programlarda Zeynep Ergül'ün bayılmak için hamle yaptığı esnada Müge Anlı'nın kolundan tutması sunucuya zarar vermişti. O günden sonra sunucunun bileğinde bir hassasiyet oluştuğu belirtiliyor. Tam da bu nedenle Müge Anlı'nın daha çabuk bilek çıkması ile karşılaştığı öğrenildi. Kendisi, ATV ekranlarında durumu izah etti ve izleyiciler tüm gelişmeleri öğrendi.