Müge Anlı Trafik Kazası Geçirdi! Sevenlerini Bir Hayli Üzüldü!

Müge Anlı Trafik Kazası Geçirdi! Sevenlerini Bir Hayli Üzüldü!

Müge Anlı'nın doğum günü nerede ise ölüm ile sonuçlanıyordu! Müge Anlı çok ciddi bir kaza atlattığını duyurdu! Ailesini ve hayranlarının yüreğini ağzına getiren Müge Anlı, Tuğba'nın dualarıyla ayakta olduğunu söyledi! Kanser Tuğba'nın tedavi masrafları hayırsever bir izleyici tarafından ödendi!

Ekranların bir hayli sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, bugün canlı yayında dün büyük ve ciddi bir kaza atlatmış olduğunu söyleyerek herkesi telaşlandırdı.

ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dün, hem 3000.'ci bölümü hem Müge Anlı'nın doğum gününü kutlayarak ekranlara geldi. Program sonrasındaysa kaza geçirdiği öğrenilmiş Müge Anlı'ya ne olduğu büyük merak konusu oldu.

Müge Anlı'dan Yürekleri Ağıza Getiren Haber!

Müge Anlı dün çok büyük bir kaza atlatmış olduğunu açıkladı. Müge Anlı, "Sonu çok kötü olacak bir kaza atlattım" sözlerini ifade ederek hayranlarının yüreğini ağzına getirdi.

Ailesinin çok fazla endişelendiğini ifade etmiş Müge Anlı, "Evdekiler bile dediler ki Tuğba o kadar mutlu oldu ki onun duaları seni korudu" sözlerini dile getirdiler.

Kanser Hastası Tuğba'nın Tedavi Parası Bir İzleyici Tarafından Gönderildi!

Kanser hasta Tuğba Aslanhan'ın tedavi parasını kayınbiraderi Ezel Bayrak heba etmişti. Müge Anlı'nın izleyicisi Tuğba'nın tedavisi için toplamda 150.000 TL gönderdi. Parayı canlı yayın esnasında teslim alan Tuğba, çok mutlu oldu ve teşekkürlerini bir bir iletti. Kaza atlatmış Müge Anlı, kendisini Tuğba'nın dualarının korumuş olduğu sözlerini ifade etti.