Müge Anlı Sinirlerine ve Göz Yaşlarına Hakim Olamadı! Müge Anlı'da Müslüme Bebek Detaylarını Kamu Oyuna Paylaştı!

Müge Anlı Sinirlerine ve Göz Yaşlarına Hakim Olamadı! Müge Anlı'da Müslüme Bebek Detaylarını Kamu Oyuna Paylaştı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Müslüme’nin ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Günlerce arada Yörük kızı Müslüme Yağal ölü halde bulundu. Bunun ardından gözaltı süreci devam ederken Dede Hasan Yağal tutuklandı. İşte haberin tüm detayları...

Günlerdir kayıp olan Müslüme Yağal, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranıyordu. Yörük kızı Müslüme’nin cansız bedeninin bulunmasının ardından yapılan DNA incelemesi sonrası sapık Dede Hasan Yağal tutuklandı. Bunun ardından konu ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Müslüme Yağal konusu ile alakalı açıklama yaparken Hasan Yağal’ın tutuklanması ile alakalı soruları da yanıtladı.

Müslüme Yağal öldürüldü mü?

Müslüme Yağal olayında mide bulandırıcı bir detay ortaya çıktı. Sapık Dede Hasan Yağal kendini böyle savundu. Yağal ailesi 6. çocukları Müslüme’nin kayıp olmasının ardından yetkili kişiler ile iletişime geçerek soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı. Müslüme’nin cansız bedeni ise 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinin çalılıkları arasında bulundu. Müslüme’nin olayı ile alakalı mide bulandırıcı bir gerçek ortaya çıktı. Cesedin otopsi raporunun ardından Müslüme Karaman'da toprağa verilirken Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheli ölüm ile ilgili soruşturmada başlattı.

Müslüme’nin boynundaki tükürüğün sahibi sapık dede çıktı

Müslüme olayı ile alakalı ortaya çıkan detay ise herkesi şaşkına çevirdi. Küçük kızın annesi Selvi ve babası Mehmet de gözaltına alındı. Bunun dışında sapık Dede Hasan Yağal’ın da aralarında bulunduğu birçok akrabanın ifadesi alınarak gözaltına alındı. Müge Anlı ise mide bulandıran detayı açıkladı. İfadesi alınan dede Hasan Yağal, gelini Selvi Yağal’a tecavüz Müslüme ve diğer bir torununa da cinsel tacizden dolayı tutuklandı. Alınan bilgiler neticesinde diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. Şüpheli ölümü sır perdesi aralanmaya devam ederken soruşturmada yeni ayrıntılar gündeme geldi. DNA analizinde ise Müslüme Yağal’ın ölümü ile alakalı gerçek ortaya çıktı. Selvi Yağal, kocası askerdeyken kayınpederinin tecavüze uğradığını Müslüme’nin ablasının da onun çocuğu olduğunu dile getirdi.

Ardından Müslümanın ablasının DNA'sı ile Dede Hasan Yağal’dan alınan DNA’nın örtüştüğü ortaya çıktı. Kocasının haberi olmadığını söyleyen Selvi Yağal, Hasan Yağal’ın kendisini korktuğunu ifade etti. Hasan Yağal ise suçlamaları reddetti. Müslüme’nin boynundaki tükürüğün ise Hasan Yağal’a ait olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Hasan Yalın tecavüzden dünyaya gelen 14 yaşındaki A.Y’ye de cinsel tacizde bulunduğu biliniyor.