Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Yumruklar Konuştu

Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Yumruklar Konuştu

Müge Anlı'da yaşanan gelişmeler şaşırttı. Pek çok kişi ATV programında neler olduğunu araştırıyor. Dolayısıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki tokat gelişmesi izleyicileri etkiledi. Babanın kızına attığı tokatla birlikte neler oluyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şaşırtan detaylara yer verildi. Sibel'in 3 çocuk babası Serdal ile kaçması sonrasında kaçırıldığı iddia edilmişti. Ailenin programa gelirken kaçırıldığından şüphe ettiğini söylemesi dikkat çekti. Sonrasında ise yaşanan gelişmelerle birlikte kızı stüdyoya geldi ve aile sarıldı. Ancak bu sarılma esnasında hiç beklenmedik ve istenmeyen olaylar  yaşandı.

Baba Tokat Attı!

Babanın tokat atması sonrasında stüdyodakiler tepki gösterdi. Müge Anlı da bu durumu hoş karşılamadı. Dolayısıyla tokat gelişmesiyle birlikte yayın bir anda durduruldu. Peki ATV'deki programda bu olaydan sonra başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler yorumlanıyor.

Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Babanın kızına attığı tokat sosyal medyada çok konuşuldu. 20 yaşındaki kızının evi terk ederek 3 çocuk babası Serdal ile kaçması ve sonrasında Serdal'ı sevdiğini söylemesi de tepki çekmişti. Şimdi ise kızı tekrardan aile evinde mi yaşayacak yoksa farklı bir karar mı alacak göreceğiz. Müge Anlı ile TatlI Sert'teki son dakika gelişmesi gözler önüne serilecek.