Müge Anlı Sessiz Kalmadı! Müge Anlı Canlı Yayında Sinirlerine Hakim Olamayıp Ağzına Geleni Söyledi!

Müge Anlı Sessiz Kalmadı! Müge Anlı Canlı Yayında Sinirlerine Hakim Olamayıp Ağzına Geleni Söyledi!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert her gün farklı olayları ekranlara getirmeye devam ediyor. Müge Anlı'nın programında Nurgül Beyhan cinayetinde kan donduran itiraflar geldi. Nurgül Beyhan'ın kızı şok edici açıklamalara imza attı. İşte haberin tüm detayları...

Nurgül Beyhan'ın kızı Senem Beyhan 40 yıl önce aile içinde yaşanan olaylar hakkında açıklamalar yaptı. Müge Anlı ortaya atılan iddialar karşısında kulaklarına İnanamadı. Cinayete kurban giden annesinin kuzeni hakkında çarpıcı itiraflarda bulunan Senem Beyhan tüm gerçekleri anlattı. Aile içinde yaşanan olaylar ise ekran başındakiler ile birlikte Müge Anlı'yı da şaşkına çevirdi.

Müge Anlı, cinayetin sır perdesini aralıyor

Müge Anlı'da kan donduran infaz kararı herkesi şaşkına çevirdi. Nurgül Beyhan cinayetinde yaklaşık olarak 40 yıllık bir geçmiş de ortaya çıktı. 1 Ağustos 2020 tarihinde Bağcılar'da gerçekleşen olayın ardından Müge Anlı ve ekibi harekete geçti. Yapılan açıklamalara göre 4 çocuk annesi olan Nurgül Beyhan cinayete kurban gitti. Genç kadının katili henüz bulunmazken Nurgül Beyhan'ın aile içi kavgadan dolayı öldürüldüğü iddia ediliyor. Müge Anlı seneler önce kuzeninin de infaz edildiğini açıkladı. Bunun ardından Nurgül Beyhan'ın da kuzeni gibi cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Nurgül Beyhan neden öldürüldü?

Ölümden kurtulup tekrardan ölümün pençesine düşen Nurgül Beyhan'ın neden öldürüldü sorgulanıyor. Yapılan araştırmalara göre aynı aileden yıllar önce Nurgül Beyhan'ın kuzeni de esrarengiz bir şekilde öldürüldü. Sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, "kadın kaçtığı ise bunun cezası öldürülmek midir? Beğenmeyen alır ceketini çekip gider" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Bunun ardından araştırmacı gazeteci Müge Anlı 40 yıl arayla işlenen 2 kadın cinayetinin peşine düşüp aralarındaki bağlantıyı aradı. Yapılan araştırmalara göre Nurgül Beyhan Ağustos ayında oğlu ve kayınbiraderi arasında yaşanan husumet sonucu ağır yaralanmış. O çatışmadan sağ kurtulan Nurgül Beyhan, 5 ay sonra evinde boğularak bir cinayete kurban gitti. Kimi iddialar Nurgül Beyhan'ın kayınbiraderinin intikam için böyle bir işe kalkıştığını söylüyor. Fakat ortaya çıkan yeni bir gelişme şüpheleri başka bir yöne çevirdi.

Müge Anlı aynı aileden diğer bir cinayetin ise infaz kararından işlendiğini söyledi. İki kuzenim 40 yıl ara ile öldürülmesiyle Müge Anlı bu cinayetin İntikam olup olmadığını araştırıyor.