Müge Anlı Resmen Programdan Ayrıldı! Müge Anlı'nın Yeni Programı İfşa Oldu!

Müge Anlı Resmen Programdan Ayrıldı! Müge Anlı'nın Yeni Programı İfşa Oldu!

Müge Anlı, ATV'deki programının haricinde yeni bir program müjdesi verdi. Pamukların Sırrı isimli programda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Milyonların beklediği bu gelişme karşısında neler olacak göreceğiz. Pamukların Sırrı programı ne zaman başlayacak? İşte son dakika gelişmeleri...

Müge Anlı, uzun süredir sunmakta olduğu programın yanı sıra yeni bir programa başlayacak. Üstelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada hangi programa başlayacağı konusunda çeşitli gelişmeler yaşandı. İzleyiciler, onun sosyal medyada yaptığı paylaşımı görünce gözlerine inanamadı. Çünkü hali hazırda zaten bir program yönetmekteydi. Şimdi ATV'deki programının yanı sıra başka hangi program ile ilgilenecek?

Pamukların Sırrı Programını Sunacak

Müge Anlı, yaptığı açıklama ile milyonların dikkatini çekti. Yaptığı paylaşımda Yarın'ı bekleyin yazması heyecanlandırdı. Çünkü izleyiciler, ondan böyle bir hamle beklemiyordu. Peki program ne zaman başlıyor? Müge Anlı detay verdi mi?

Program Tarihi Açıklandı mı?

Yeni programın tarihine ilişkin bir bilgi paylaşılmış değil. Yalnızca paylaşımın altına bıraktığı not kadarı ile biliyoruz. Paylaştığı videoda da programa ilişkin bilgi yer almamakta. Dolayısıyla Müge Anlı bu sefer kafaları karıştıracak bir harekete imzasını attı. Kendisine atılan yorumların çoğu videonun ne ile ilgili olduğuna yönelikti. Yeni bir programı daha sunmaya çalışırsa ne gibi gelişmeler yaşanır merak ediliyor. Yakın zamanda ünlü isimden açıklama gelecektir.