Müge Anlı Resmen Final Yaptı! Hayranları Şok Geçirdi! Esra Erol ise Tam Gaz Devam Ediyor!

Müge Anlı Resmen Final Yaptı! Hayranları Şok Geçirdi! Esra Erol ise Tam Gaz Devam Ediyor!

Müge Anlı programı ile Esra Erol arasında kıyasıya bir yarış vardı. Müge Anlı programı final tarihini açıkladı. Esra Erol Programı ise tam gaz yoluna devam ediyor. Müge Anlı neden final yaptı? Müge Anlı yeni sezonda olacak mı?

Esra Erol ile Müge Anlı arasında ATV ekranlarında aynı kulvarda yarışan iki program; bir çok kaçırılma, cinayet ve aile sorunları gibi sorunları çözmeye çalışmakta. Geçmişten bugüne 350 yi aşmış cinayet sorunlarında etkin rol almış olan Müge Anlı`nın yayından kaldırılmış olması ile ardından Esra Erol bu işleri devr almasıyla ilgili  bir çok iddia gündeme gelmiş oldu.

Yoksa Şikayet mi Geldi?

Çıkmış olan iddialar karşısında sessiz kalmış olan sevilen sunucular hayranlarını endişelendirmeye başladı. Müge Anlı programının kaldırılması için talepte bulunmuş bir çok seyirci oldu. ise “ATV seçimini yaptı. Artık Müge Anlı’da işlenen ağır cinayetleri görmek istemiyoruz” yorumlarını yaptılar. Sizce, neler oluyor?

Müge Anlı Yeni Sezonda Yok!

Sosyal medya hesaplarının iddiasına göre; Müge Anlı yeni sezonda olmayacak. ATV ekranlarında  Esra Erol ile birlikte devam edecek. Yeni bir iddiaya göre ATV Müge Anlı`yı gözden çıkardı. Çıkan iddialar gündemde şok bir şekilde yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları ise büyük tepki gösterdi. Müge Anlı`nın yayından kaldırılması haksız bulundu. Müge Anlı `nın sezon finalinin tarihi ise tahminen ortaya çıktı!

Yeni Sezon Belli Değil!

Esra Erol ile Müge Anlı`nın yakın zaman da final olması düşünülüyordu. Geçtiğimiz sene pandemiden geç final yapmış olan Esra Erol ile Müge Anlı, iddialara göre Haziran ayının son haftası seyircilerine ve ekranlara veda edecek! Sizce yeni sezon ne zaman olması bekleniyor?

Yakın zamanda kısa bir ara verileceği düşünülen Müge Anlı`nın iddiaları gerçek değilse Eylül ayı gibi yeniden ekranlara gelmesi bekleniliyor.