Müge Anlı Rakiplerine Bir Bir Final Yaptırıyor! Şimdi ise Kim Final Yapacak?

Müge Anlı Rakiplerine Bir Bir Final Yaptırıyor! Şimdi ise Kim Final Yapacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in reyting başarısı tekrardan ortaya çıktı. Programı yakından takip edenler, Fox TV'deki Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının final yapacağını anladı. Peki ya Esra Ezmeci'nin programı neden sona eriyor? Fox TV'den gelen karar şok etkisi yarattı.

Müge Anlı'ya rakip olarak yayınlanan programlardan birinin daha final yapacağı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağını sizlere ileteceğiz. Öte yandan programdaki son durum ve dahası haberimizde olacak. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının bir anda final kararı alması şaşırttı. Kanaldan gelen haber şok etkisi yarattı.

Reytinglere Yetişemedi!

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının reytinglerde beklentileri karşılayamadığı görüldü. Dolayısıyla bu gelişme ışığında programın en kısa sürede final yapacağı belirtiliyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada oldukça popüler. Ancak iş reytinglere geldiği zaman beklentiler karşılanamıyor.

7 Ekim'de Son Defa Yayınlanacak!

Fox TV'deki programın 7 Ekim 2022 tarihinde son defa ekrana geleceği belirtildi. Bu gelişme ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Bakalım program gerçekten de beklentileri karşılayacak mı göreceğiz. Büyük bekleyiş sürüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in reyting başarısı tekrardan gündeme geldi.